امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 08:38

غبار روبی و عطر افشانی گلزار شهدا

به مناسبت آغاز هفته دولت ، گلزار شهدای گناباد با حضور امام جمعه ، فرماندار ، جمعی از مسئولین و قشرهای مخالف مردم غبار روبی و عطر افشانی شد.
به گزارش وب دا ، در این مراسم که جمعی از معاونین ، مدیران و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گناباد نیز حضور داشتند ، امام جمعه گناباد ، عزت و اقتدار امروز ایران اسلامی را مرهون رهنمودهای امام راحل (ره) و ایثار شهدا دانست و افزود: در حالی که قبل از پیروزی انقلاب اسلامی ، مسئولین خود را جدای از مردم می دانستند اما امروز مسئولین نظام اسلامی در بخش های مختلف خدمتگزار مردم اند و خدمت به مردم جزء افتخارات آنان است.
حجت الاسلام صادقی نسب با اشاره به اینکه امروز با همت و تلاش مسئولین و هوشیاری و حمایت های اقشار مختلف جامعه ، توطئه های دشمنان در عرصه های مختلف از جمله تحریم با شکست مواجه شده است ، بر پایبندی به اصول انقلاب اسلامی و استمرار راه امام راحل (ره) و شهدا برای رسیدن به قله های بیشتر عزت و موفقیت و غلبه بر تهدیدات دشمنان تأکید کرد.
در پایان این مراسم ، شرکت کنندگان با نثار شاخه های گل و قرائت فاتحه نسبت به مقام شامخ شهدا ، ادای احترام کردند.