امروزچهارشنبه, 29 شهریور 1396 04:45
بازدید کل
1983480

ارتقاء فکر دینی در بدنه دانشگاهی از رسالت‌های مهم دانشگاه‌ها است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در نشست تخصصی سالیانه دبیران کانون‌های نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در این دانشگاه، بر ارتقاء فکر دینی در بدنه دانشگاهی تاکید کرد.
به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی در این نشست که در سالن رازی پردیس دانشگاه برگزار شد، گفت: با توجه به هجمه فرهنگی دشمنان در همه محیط‌ها به ویژه برای نسل جوان دانشجو، ضروری است تا با همت بخش‌های مختلف از جمله کانون‌های دانشجویی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، فکر دینی در بدنه دانشگاه‌ها ارتقاء یابد.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه‌ها معمولا محیط تضارب آرا و افکار مختلف و احیانا قرائت‌های مختلفی از دین است، اظهار کرد: دانشجویان به عنوان آینده‌سازان و مسئولان آینده کشور، بهترین سرمایه برای نظام اسلامی هستند و از این‌رو باید برای معرفت‌افزایی این قشر تاثیرگذار در جامعه برنامه‌ریزی و تلاش کنیم.
دکتر احمدی تصریح کرد: در چنین فضایی که علم و دانش‌اندوزی از اهمیت خاصی برخوردار است، تلاش در جهت نهادینه کردن فکر دینی بایستی رویکردی علم محور داشته باشد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد اظهار امیدواری کرد که با حضور علمای دینی دانشمند و باسواد و کارشناسان علاقه‌مند و دانشجویان پویا، بانشاط، علاقه‌مند و با علم و مطالعه، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری بتوانند نقش‌های حمایتی، هدایتی و نظارتی خود را به درستی ایفا کنند.
دکتر احمدی، خوب درس خواندن را وظیفه اصلی دانشجو عنوان و ابراز کرد: دانشجویان باید با خودسازی سعی کنند با تقویت اعتقادات و باورهای دینی خود، کارها را فقط برای رضای پرودگار متعال انجام دهند و از هیچ کس جز ذات اقدس الهی ترسی نداشته باشند.
وی، دانشجویان را به دل سپردن و تکیه بر اهل بیت(ع)، توجه به فرائض دینی از جمله نماز اول وقت، همنشینی با افراد صالح و دوستان دینی و تلاش در جهت کسب علم توصیه نمود.
دکتر احمدی از عمر به عنوان یک سرمایه مهم زندگی یاد کرد و با اشاره به اینکه دانشجویان باید توجه داشته باشند که این سرمایه ارزشمند را صرف چه چیزی می‌کنند، تاکید کرد: دانشجویان باید تلاش کنند تا فقط خدا، خریدار این سرمایه ارزشمند باشد.
دکتر اسماعیلی معاون آموزشی دانشگاه هم در این جلسه، با اشاره به جنگ نرم دشمن، اظهار کرد: دفتر نهاد رهبری و کانون‌های دانشجویی این دفتر از سنگرهای قوی و مورد احتیاج نظام است.
وی افزود: قطعا حضور شما در این کانون‌ها بر اساس ندای درونی و اولویت‌های سیاسی و درونی خودتان بوده و باید در کنار پیشرفت‌های علمی، خودسازی کنید.
وی اظهار امیدواری کرد که دانشجویان با خودسازی و حضور در سنگرهایی که نیاز امت اسلام و کشور است، ذخایر فرهنگی ارزشمندی برای تحقق اهداف نظام اسلامی باشند.