امروزدوشنبه, 29 آبان 1396 11:11
بازدید کل
2098344

بازدید دکتر احمدی از کلینیک ویژه دانشگاه

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، از روند عملیات اجرایی احداث کلینیک تخصصی این دانشگاه بازدید کرد.
به گزارش وب‌دا، دکتر احمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد به همراه معاون توسعه مدیریت و منابع، مدیر دفتر فنی و مدیر روابط عمومی از روند عملیات اجرایی و میزان پیشرفت فیزیکی پروژه کلینیک ویژه دانشگاه بازدید کردند.
دکتر احمدی در این بازدید بر تسریع در تکمیل این پروژه تاکید و اظهار امیدواری کرد که بهره‌برداری از این پروژه با تجمیع پزشکان متخصص در یک مجموعه در کنار بیمارستان جدید علامه بهلول بتواند زمینه رفاه حال مراجعین و افزایش رضایت‌مندی مردم منطقه را فراهم کند.
مهندس یعقوبی مدیر دفتر فنی دانشگاه هم در این بازدید به تشریح وضعیت پروژه و عملیات اجرایی در دست اقدام پرداخت و گفت: کلینیک ویژه دانشگاه در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت با 1620 مترمربع زیربنا در سه طبقه احداث می‌شود.
وی با بیان اینکه برای احداث این کلینیک سه میلیارد تومان نیاز است، تصریح کرد: این کلینیک ویژه شامل 22 مطب در شش کلینیک تخصصی، آزمایشگاه، رادیولوژی و دندانپزشکی است.
مهندس یعقوبی پیشرفت فیزیکی این پروژه را حدود 45 درصد عنوان و اظهار امیدواری کرد که تا پایان سال به بهره‌برداری برسد.
یادآور می‌شود، این کلینیک ویژه در مجاورت بیمارستان علامه بهلول گنابادی در حال احداث است.