امروزچهارشنبه, 29 شهریور 1396 04:35
بازدید کل
1983480

بازدید رئیس دانشگاه از اردوی جهادی دانشجویان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد از اردوی جهادی دانشجویان این دانشگاه که در روستای زیبد برپا بود، بازدید کرد.
به گزارش وب‌دا، دکتر احمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد به همراه معاون فرهنگی و دانشجویی، مدیر فرهنگی و مدیر روابط عمومی دانشگاه با حضور در روستای زیبد از ارائه خدمات دانشجویان در قالب اردوی جهادی بازدید کردند.
دکتر احمدی در جمع دانشجویان حاضر در اردوی جهادی ضمن تبریک دهه ولایت و امامت و ایام گرامیداشت هفته دفاع مقدس و خداقوت به آن‌ها، از این اقدام جهادی دانشجویان قدردانی کرد.
وی به تشریح ویژگی‌های دوران دفاع مقدس پرداخت و افزود: ما در دفاع مقدس از دین، استقلال و ارزش‌های نظام اسلامی حراست و پاسداری کردیم.
دکتر احمدی با اشاره به دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی، اظهار کرد: اقتدار ایران اسلامی امروز به قدری زیاد شده است که هیچ کس جرات تعرض و تجاوز به کشور را ندارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد به نقش مهم و موثر اردوهای جهادی در تربیت و سازندگی جوان‌ها اشاره و خطاب به دانشجویان ابراز کرد: اداره آینده کشور به دست شما جوانان است و حضور در روستاها و ارائه خدمت در قالب اردوهای جهادی به مردم محروم، تمرین خوبی است تا با مشکلات مردم از نزدیک آشنا شوید.
دکتر احمدی افزود: در حالی که ایام تابستان فرصت استراحت برای شما بوده است، اما خدمت به مردم را به استراحت و تفریح ترجیح داده‌اید.
وی دعای خیر مردم روستارا بهترین پاداش‌ اردوهای جهادی عنوان و ضمن قدردانی از بسیج دانشجویی و دو دندانپزشک که در این اردوی جهادی مشغول ارائه خدمت هستند، اظهار کرد: این تلاش‌ها و خدمات باقیات و صالحات خوبی است.
وی اظهار امیدواری کرد که با انجام فعالیت‌ها و تلاش‌های مثبت در حوزه بهداشت و درمان، شاهد کاهش مشکلات مردم و ارتقای شاخص‌های بهداشت و سلامت مردم منطقه باشیم.
علیرضا مرادی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: این اردوی جهادی که دومین اردوی جهادی تخصصی سلامت در سالجاری است، در روستاهای سنو و زیبد برگزار شد.
وی با بیان اینکه دانشجویان به مدت 5 روز در اردوی جهادی گروه رهروان بهداشت و سلامت دانشگاه به مردم ارائه خدمت کردند، افزود: در مجموع برای بیش از 400 نفر از مردم روستاهای سنو و زیبد، معاینه فیزیکی کامل بدن و تست غربالگری انجام شد.
مرادی با بیان اینکه 17 دانشجوی پسر و 11 دانشجوی دختر در این برنامه حضور داشتند، اظهار کرد: دو دندانپزشک هم به همراه دانشجویان حضور داشتند که در مجموع برای بیش از 180 نفر معاینه، ترمیم و کشیدن دندان صورت گرفت.