امروزشنبه, 01 مهر 1396 05:41
بازدید کل
1996219

تربیت متخصص بومی، راهکار افزایش ماندگاری پزشکان متخصص و فوق تخصص است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در کنفرانس خبری گفت: تربیت متخصص بومی، راهکار افزایش ماندگاری پزشکان متخصص و فوق تخصص است.
به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در کنفرانس خبری که با حضور خبرنگاران و اصحاب رسانه در سالن اجلاس حوزه ریاست برگزار شد، با اشاره به نارضایتی شهروندان از عدم ماندگاری متخصصان، گفت: تربیت متخصص بومی، راهکار افزایش ماندگاری پزشکان متخصص و فوق تخصص است.
وی افزود: در حال حاضر 49 متخصص و فوق متخصص مشغول ارائه خدمت به مردم منطقه هستند که از این تعداد 22 نفر بومی و به صورت ثابت خدمت ارائه می‌دهند.
دکتر احمدی یکی از راهکارهای دانشگاه علوم پزشکی گناباد برای ماندگاری پزشکان متخصص و فوق‌ تخصص را ادامه تحصیل پزشکان ‌عمومی استخدام دانشگاه در رشته‌های مختلف تخصصی عنوان و ابراز کرد: در این راستا، ۱۲ پزشک عمومی در حال گذراندن دوره تخصصی در رشته‌های ارولوژی، پاتولوژی، پوست، ارتوپدی، اطفال، طب اورژانس و ENT( گوش، حلق و بینی) هستند که به تناوب تا مهرماه ۱۳۹۷ فعالیت خود را به عنوان متخصص در دانشگاه علوم پزشکی گناباد آغاز می‌کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان اینکه با این اقدام ۸۰ درصد پزشکان متخصص و فوق‌ تخصص در گناباد ماندگار و ثابت خواهند ماند، اظهار کرد: با راه‌های مختلف از جمله فراهم کردن امکانات رفاهی مناسب و جذب به صورت هیئت علمی تلاش کرده‌ایم تا زمینه افزایش ماندگاری متخصصان را فراهم کنیم.
دکتر احمدی تصریح کرد: جذب متخصص دارای تعهد خدمتی به مناطق محروم، جذب سرباز هیئت علمی و جذب متخصص به صورت هیئت علمی از جمله تلاش‌های دانشگاه علوم پزشکی گناباد برای افزایش ماندگاری متخصصان در منطقه تحت پوشش دانشگاه است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان اینکه هم‌اکنون دو فوق تخصص در رشته‌های روماتولوژی و کلیه اطفال مشغول ارائه خدمت هستند، اظهار کرد: با تبدیل تعهد فوق تخصصی گوارش از حالت خاص به عام، مشکل عدم وجود متخصص گوارش طی ماه‌های آینده برطرف می‌شود و امیدواریم با جذب فوق تخصص گوارش، نوزادان و غدد بالغین در آینده‌ای نزدیک، شاهد ارائه خدمات توسط 5 فوق تخصص در شهرستان گناباد باشیم.

بهره‌برداری کامل از بیمارستان علامه بهلول گنابادی نیازمند فراهم شدن زیرساخت‌های شهری است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در ادامه به تشریح وضعیت پیشرفت فیزیکی پروژه بیمارستان 200 تختخوابی علامه بهلول اشاره و ابراز کرد: خوشبختانه عملیات ساختمانی این بیمارستان از پیشرفت خوبی برخوردار است و پیش‌بینی می‌شود از ۱۵ آبان‌ماه، چیدمان وسایل ۵ بخش از آن آغاز شود.
دکتر احمدی با بیان اینکه بهره برداری کامل بیمارستان علامه بهلول گنابادی نیازمند تکمیل زیرساخت‌های شهری توسط برخی از ادارات شهرستان است، تصریح کرد: بهره‌برداری از این بیمارستان موجب افزایش تردد در مسیر بلوار وحدت می‌شود که این امر نیازمند ایجاد پل، بهسازی و آسفالت این محور و ایجاد دیوار ساحلی است.
وی با بیان اینکه برق دستگاه  M.R.Iاین بیمارستان که نصب شده است از طریق برق موقت تامین می‌شود، افزود: برای تامین برق این بیمارستان نیازمند تسریع در جدول‌گذاری مسیر بلوار وحدت هستیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اشاره به اجرای طرح تحول نظام سلامت در سه حوزه درمان، بهداشت و آموزش، اظهار کرد: کاهش پرداختی بیماران بستری، ترویج فرهنگ زایمان طبیعی، ایجاد چهار کلینیک ویژه تخصصی و ویزیت بیماران توسط پزشکان متخصص با تعرفه دولتی، بهسازی و بهبود فضاهای بیمارستان‌ها از مهمترین دستاوردهای اجرای طرح تحول نظام سلامت در حوزه درمان است.

رضایت‌مندی 82 درصدی بیماران از خدمات ارائه شده در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه

دکتر احمدی با اشاره به بررسی میزان رضایت‌مندی بیماران از خدمات بیمارستان‌های دانشگاه، گفت: بر اساس این نظرسنجی که تابستان امسال در سطح بیمارستان‌ها انجام شد، 82درصد از بیماران از خدمات ارائه شده این طرح در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه رضایت کامل داشتند، 14درصد رضایت نسبی و تنها 4درصد از خدمات ارائه شده ناراضی بودند.
وی ادامه داد: بر اساس این نظرسنجی، 81 درصد از بیماران از هزینه‌های درمانی و بستری بعد از اجرای طرح تحول نظام سلامت اظهار رضایت کامل داشتند.
دکتر احمدی با بیان اینکه بر اساس این نظرسنجی، 100درصد بیماران اعلام کردند که هیچ هزینه غیرمتعارف و خارج از صورتحساب از آن‌ها اخذ نشده است، افزود: در این نظرسنجی، از بین کادر درمانی، رضایت‌مندی از پزشکان 90 درصد و از پرستاران  88 درصد بود.
ارتقاء تحصیلات تکمیلی؛ برنامه دانشگاه در حوزه آموزش علوم پزشکی
وی در پایان به فعالیت‌های خوب دانشگاه علوم پزشکی گناباد در حوزه آموزش علوم پزشکی اشاره و عنوان کرد: در حوزه آموزش به دنبال افزایش رشته‌های تحصیلات تکمیلی هستیم که در همین راستا با توجه به امکانات و زیرساخت‌های مناسب از نظر فضای فیزیکی و نیروی انسانی مورد نیاز، پیگیری‌های لازم را در خصوص اخذ مجوز پذیرش دانشجو در مقطع دکترا پرستاری، دکترا مدیریت خدمات سلامت و دکترا مامایی انجام داده‌ایم.
دکتر احمدی در پایان از حمایت‌های ارزنده حجت‌الاسلام صادقی‌نسب امام جمعه معزز، مهندس بنائی نماینده محترم مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی و دکتر نبی‌پور فرماندار محترم گناباد در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت قدردانی کرد.