امروزسه شنبه, 28 شهریور 1396 19:57
بازدید کل
1983480

هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی گناباد، یک هیئت رئیسه اجتماعی است

مدیرکل مشارکت‌های اجتماعی و سازمان‌های مردم نهاد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی گناباد، به عنوان یک هیئت رئیسه اجتماعی یاد کرد.
به گزارش وب‌دا، دکتر مصطفی جمالی مدیرکل مشارکت‌های اجتماعی و سازمان‌های مردم نهاد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی گناباد که در سالن ابن‌سینا پردیس این دانشگاه برگزار شد، از هیئت رئیسه این دانشگاه به عنوان یک هیئت رئیسه اجتماعی یاد کرد و افزود: رئیس و اعضای هیئت رئیسه این دانشگاه از روحیه اجتماعی بالایی برخوردار هستند که این امر نقش مهم و موثری در نهادینه کردن بحث‌های اجتماعی در این منطقه دارد.
وی زیرساخت‌های دانشگاه علوم پزشکی گناباد را بسیار خوب و فراتر از انتظار توصیف کرد و افزود: خوشبختانه از همان سال‌های ابتدایی، برنامه‌ریزی‌های خوبی صورت گرفته بوده است که امروز شاهد وجود چنین ظرفیت خوب و بالایی هستیم.
دکتر جمالی با اشاره به ظرفیت بالا و بستر لازم جهت فعالیت‌های اجتماعی در این دانشگاه اظهار کرد: با وجود این ظرفیت اجتماعی بالا، خلا سازمان‌های مردم نهاد در منطقه تحت پوشش این دانشگاه به چشم می‌خورد که باید در جهت ایجاد نمایندگی سمن‌های ملی و همچنین سمن‌های بومی در حوزه سلامت تلاش شود.
مدیرکل مشارکت‌های اجتماعی و سازمان‌های مردم نهاد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ادامه به تشریح شکل‌گیری سازمان‌های مردم نهاد که به اختصار به آنها، سمن گفته می‌شود، پرداخت و گفت: سازمان مردم نهاد، سازمانی غیر دولتی با ساختاری قانونمند است که باید مستقل و غیرسیاسی، غیرانتفاعی، داوطلبانه، مقید به ارزش‌های اجتماعی، حمایت از رفاه عمومی، امور مالی شفاف و دارای تعریف چشم‌انداز و ماموریت واضح باشد.
دکتر جمالی با اشاره به فعالیت دو میلیون سازمان غیردولتی در هندوستان، یک و نیم میلیون در آمریکا و یک میلیون در فرانسه و به عبارتی به ازای هر ۷۰ نفر فرانسوی یک سمن، افزود: در ایران به ازای هر ده هزار نفر یک سمن وجود دارد که این نشان‌دهنده عقب‌ بودن کشور در ایجاد تشکل‌های مردمی برای اداره امور است.
وی با تاکید بر اینکه باید ارزش‌ها، چشم‌انداز و ماموریت سمن‌ها مشخص باشد، گفت: وجود این سه شاخص به مثابه قطب نمایی است که مسیر حرکت سمن را برای همیشه مشخص می‌کند.
وی بر جلب اعتماد مردم توسط سمن‌ها اشاره کرد و افزود: با توجه به وجود زیرساخت‌های خوب و قوی در دانشگاه علوم پزشکی گناباد، امیدوارم سمن‌های خوبی در حوزه سلامت در این منطقه شکل گیرد.