امروزپنج شنبه, 25 مهر 1398 11:53

شورای هم اندیشی استادان دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد.

جلسه شورای هم اندیشی استادان دانشگاه علوم پزشکی گناباد با موضوع « تفاوت اقتصاد مقاومتی با ریاضت اقتصادی غرب » برگزار شد.
در ابتدای این جلسه که با حضور امام جمعه ، فرماندار و استادان دانشگاه علوم پزشکی گناباد در محل سالن ابن سینا این دانشگاه برگزار شد ، حجت الاسلام دکتر رجایی نماینده مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی ضمن تعریف اقتصاد مقاومتی ، در خصوص مسائل اقتصادی کشور و لزوم پیگیری و پرداختن به موضوع اقتصاد مقاومتی مطالبی بیان کرد. وی همچنین ابعاد مختلف بحران اقتصادی و ریاضت اقتصادی حاکم بر غرب را نیز مورد تحلیل و بررسی قرار داد.
در ادامه ، تعدادی از اساتید به بیان سوالاتی در خصوص مسئله اقتصاد مقاومتی پرداختند و پیشنهادها و راهکارهایی در جهت موفقیت اجرای این طرح ارائه نمودند.
نظارت  و مدیریت دقیق بر تحولات و تغییرات قیمت ها ، تلاش در جهت استفاده از محصولات داخلی و حمایت از تولیدکنندگان داخلی ، تلاش در جهت تحول سبک زندگی و الگو گیری از زندگی جهادی ، برگزاری گفتمان های اقتصادی و اصلاح الگوی مصرف و جلوگیری از مصرف گرایی از جمله راهکارها و پیشنهادات مطرح شده در این جلسه بود.