امروزسه شنبه, 30 مهر 1398 12:52

دانشگاه علوم پزشکی گناباد در سال تحصیلی 92-91 ، در سه رشته جدید دانشجو پذیرفت.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گناباد ، گفت: با تصویب شورای گسترش و افزوده شدن سه رشته کارشناسی ناپیوسته فوریت های پزشکی ، هوشبری و اتاق عمل ، تعداد رشته ها و مقاطع تحصیلی این دانشگاه به هجده رشته رسید.
دکتر علیرضا مسلم با بیان اینکه هشتاد و شش نفر در این سه رشته پذیرفته شده اند ، افزود: هم اکنون حدود یک هزار و چهار صد دانشجو در هجده رشته تحصیلی در مقاطع دکتری عمومی ، کارشناسی ارشد ، کارشناسی و کاردانی در این دانشگاه مشغول تحصیل اند.
وی با اشاره به اینکه از این تعداد ، 67% دانشجویان دختر و 33% دانشجویان پسر هستند ، گفت: تلاش در جهت بالا بردن توانمندی های علمی و پژوهشی جامعه و تولید علم و اندیشه از مهمترین رسالت های دانشگاهی است.
دکتر مسلم ، از دانشجويان تحصيلات تكميلي به عنوان پیشگامان عرصه‌ تحقيقات یاد کرد و افزود:  اگر قرار است به تحقيقات توجه شود و پژوهش‌ ها مورد حمايت قرار گيرد ، بايد به گسترش تحصیلات تکمیلی توجه جدی شود.
وی ، تربيت نيروي انساني متخصص و كارآمد در عالي‌ترين سطوح علمي جامعه ، با توان تحليل و مسأله يابي ، تلفيق علم و عمل و رشد خصيصه هاي فطري جستجوگري ، پويايي ، بالندگي و خلاقيت را از اهداف مهم تحصیلات تکمیلی برشمرد و خاطر نشان کرد: لازمه توفيق در اجراي سياست‌ها و برنامه‌ها را در اولويت قرار دادن تحصيلات تكميلي براي همه بخش‌ها و مديريت‌هاي دانشگاه است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گناباد ، با بیان اینکه از دو سال قبل برای اولین بار در این دانشگاه ، در مقطع تحصیلات تکمیلی دانشجو پذیرش شد ، افزود: تعداد دانشجویان تحصیلات تکمیلی در این مدت رشدی هشت برابری داشته است به طوریکه در حال حاضر ، 57 دانشجو در  مقطع کارشناسی ارشد رشته های آموزش پرستاری ، پرستاری مراقبت های ویژه وآموزش بهداشت و ارتقاء سلامت مشغول تحصیل اند.
دکتر مسلم با توجه به نگاه دانشگاه به مقاطع تحصیلات تکمیلی و لزوم رشد و توسعه سریع آن به منظور تربیت نیروهای متخصص و ارتقاء شاخص های پژوهشی ، تصریح کرد: هم اکنون با توجه به پتانسیل ها و امکانات و شرایط فراهم شده در دانشگاه در حال پیگیری اخذ مجوز پذیرش دانشجو در مقطع PHD پرستاری و مقطع کارشناسی ارشد بهداشت محیط ، مامایی و آمار زیستی هستیم که امیدواریم با افزوده شدن آنها به مجموع رشته ها ، شاهد رشد شاخص های پژوهش و تحقیقات علمی در این دانشگاه باشیم.
وی با بیان اینکه تا کنون 2448 دانشجو از این دانشگاه ، دانش آموخته شدند ، اظهار داشت: در این مدت 452 دانش آموخته مقطع کاردانی در مقطع کارشناسی و 65 نفر از دانش آموختگان کارشناسی در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاههای کشور پذیرفته شده اند. وی افزود: از 196 دانش آموخته سال تحصیلی گذشته نیز 25 نفر در مقطع کارشناسی ارشد پذیرفته شده اند.