امروزدوشنبه, 29 آبان 1396 11:10
بازدید کل
2098344

ترویج فرهنگ اخلاقی و علمی از اهداف انجمن‌های علمی است

رئیDr-ahmadi-hamayeshس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در اولین نشست منطقه‌ای انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی شمال شرق کشور گفت: ترویج فرهنگ اخلاقی و علمی از اهداف انجمن‌های علمی دانشجویی است.
به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی با بیان اینکه هم‌اکنون 12 انجمن علمی و 9 کانون فرهنگی در این دانشگاه مشغول فعالیت است، اظهار امیدواری کرد که این نشست گام موثری در راستای تقویت و موفقیت بیشتر این انجمن‌های علمی باشد.
وی با تسلیت ایام محرم و عزاداری سید و سالار شهیدان، اظهار کرد: همه دستاوردهای انقلاب اسلامی برخواسته از فرهنگ عاشورایی است.
دکتر احمدی تصریح کرد: گرچه معمولا گفته می‌شود که منابع انسانی، مالی و ... زیرساخت‌های توسعه هر کشوری است ولی اگر فرهنگ درستی نباشد، جامعه به اهداف مورد نظر خود نخواهد رسید؛ به عنوان مثال ممکن است منابع مالی فراوانی وجود داشته باشد ولی فرهنگ استفاده درست و صحیح استفاده از آن اگر نباشد، فسادآور است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در ادامه این نشست با اشاره به بیش از سه دهه فعالیت این دانشگاه، گفت: هم‌اکنون دانشگاه علوم پزشکی گناباد با حدود 1600 دانشجو و 80 عضو هیئت علمی، مشغول ارائه خدمات آموزشی است.
دکتر احمدی با بیان اینکه شهرستان گناباد زادگاه بزرگان و شخصیت‌های فرهنگی همچون علامه بهلول و پروین گنابادی است، اظهار کرد: همین پیشینه و سبقه فرهنگی شهرستان باعث شده است تا مسئولان و مدیران با همدلی و سخت‌کوشی در راستای ارائه خدمات فرهنگی تلاش کنند.
وی همدلی و همراهی خوب امام جمعه، نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، فرماندار و همه مسئولان و مدیران دانشگاه در راستای توسعه و ارتقاء دانشگاه و ارائه خدمات مناسب به مردم منطقه را از ویژگی‌ها و مزیت‌های خوب شهرستان گناباد برشمرد و با اشاره به موفقیت‌هایی همچون کسب رتبه دوم دانشگاه در جشنواره فرهنگی هنری وزارت بهداشت، کسب چند مدال در المپیاد ورزشی و برگزاری موفق اردوهای جهادی، تاکید کرد: همه این موفقیت‌ها در کنار وجود زیرساخت‌های مناسب، بر اثر برنامه‌ریزی، تلاش، پشتکار و تعامل خوب همه مسئولان، مدیران، کارکنان و دانشجویان دانشگاه تحقق یافته است.
یادآور می‌شود، اولین نشست منطقه‌ای انجمن‌های علمی ـ دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی شمال شرق کشور، روزهای 5 و 6 آبان‌ماه در پردیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد.