امروزچهارشنبه, 29 شهریور 1396 04:42
29835
55604
28558554

حضور جامعه دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی گناباد در راهپیمایی روز ملی مبارزه با استکبار جهانی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد به همراه و جمعی از استادان، دانشجویان و کارکنان این دانشگاه، با حضور در راهپیمایی 13 آبان، ضمن محکومیت استکبار جهانی، یاد و خاطره شهدای دانش‌آموز را گرامی داشتند.
به گزارش وب‌دا،  همزمان با 13 آبان، سالروز تسخیر لانه جاسوسی به دست دانشجویان پیرو خط امام و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد به همراه و جمعی از استادان، دانشجویان و کارکنان این دانشگاه، همگام با سایر مسئولان، دانشجویان، دانش‌آموزان، طلاب، نیروهای نظامی و انتظامی و قشرهای مختلف مردم در مراسم گرامیداشت 13 آبان شرکت کردند.
این مراسم با اجتماع اقشار مختلف مردم در مقابل ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی گناباد آغاز شد که پس از قرائت قرآن، محمدعلی نبی‌پور فرماندار گناباد گفت: ۱۳ آبان‌ماه به دلیل اهمیت رویدادهایش برای تاریخ ایران اسلامی و جهان به عنوان روز مبارزه با استکبارجهانی نامیده شده است.
وی اظهارکرد: مبارزه جوانان و مردم انقلاب اسلامی با آمریکا و رهبران آنها به دلیل خوی استکباری آمریکا است و در همین راستا الگوی حرکت انقلاب اسلامی از ابتدا تا کنون بر دو محور استبدادستیزی و استکبارستیزی بوده است و امروز بعد از چهار دهه از پیروزی انقلاب اسلامی به دلیل اقدامات مستکبرین علیه انقلاب اسلامی، استکبارستیزی ملت ایران پررنگ‌تر شده است.
فرماندار گناباد با بیان اینکه واژه استکبار ۴۸ مرتبه در قرآن کریم تکرار شده است، تاکید کرد: نماد استکبار در قرآن و در آیین و مکتب ما یک نماد شیطانی است، لذا به همین علت امام خمینی(ره) آمریکا را به عنوان شیطان بزرگ معرفی کردند.دکتر نبی‌پور، وحدت و انسجام را در مبارزه با استکبار مهم دانست و افزود: در طول تاریخ انقلاب اسلامی وحدت مردم در تمامی حوزه‌ها باعث پیروزی در مبارزه با استکبار جهانی بوده است و تمام جناح‌ها و طیف‌های فکری کشور در مبارزه با استکبار و آمریکا وحدت نظر دارند چراکه اگر خللی در وحدت ایجاد شود در مبارزه با استکبار جهانی موفقیتی کسب نمی‌کنیم.
وی با اشاره به اینکه مبارزه با استکبار جهانی باید بر پایه یک رهبری و اندیشه بسیار فرهیخته باشد، تصریح کرد: علی رغم اینکه در زمان تسخیر لانه جاسوسی آمریکا کشور با مشکلاتی فراوانی مواجه بود اما رهبری داهیانه امام خمینی (ره) سبب پیروزی در برابر استکبار جهانی و تعمیق بخشیدن وحدت در جامعه شد.
وی خاطرنشان کرد: حضور و مشارکت مردم در ایام الله ۱۳ آبان نماد استکبارستیزی و پشتوانه محکمی برای دولت مردان و مسئولین این نظام است که در مسیر انتخاب شده با قدرت و عزت بیشتر راه خود را ادامه دهند.