امروزجمعه, 03 آذر 1396 16:32
44955
57953
28681663

پايگاه خبري و اطلاع رساني وبدا به عنوان غرفه برتر بيست و دومين نمایشگاه مطبوعات در بخش آموزشي، تخصصي انتخاب شد

غرفه وبدا برای دومین سال متوالی، به عنوان برترین غرفه بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات در بخش آموزشی، تخصصی انتخاب شد.
به گزارش وب‌دا، غرفه پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی(وب‌دا)، برای دومین سال متوالی، به عنوان برترین غرفه بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات در بخش آموزشی ـ تخصصی انتخاب شد.
آیین اختامیه بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات با حضور دکتر نهاوندیان رئیس دفتر رئیس جمهوری، دکتر صالحی امیری، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و دکتر حداد عادل، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و شماری از اهالی فرهنگ و رسانه در طبقه دوم مصلی تهران برپا شد.
عصر جمعه، 21 آبان‌ماه در پایان بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات که از روز 14 آبان با حضور حدود 900 رسانه در مصلی امام خمینی(ره) تهران آغاز به کار کرده بود، از رسانه های برتر در بخش درست نویسی تقدیر و از برترین غرفه های نمایشگاه تجلیل به عمل آمد.
دکتر محمد نهاوندیان، رئیس دفتر رئیس جمهوری در اختتامیه نمایشگاه، شفافیت را نیاز واقعی جامعه دانست و افزود: مطبوعات وظیفه روشنگری دارند، جامعه در ناآگاهی رشد نمی‌کند و اگر مشارکت سیاسی می‌خواهیم، باید شفافیت سیاسی داشته باشیم.
وی ادامه داد: متاسفانه در تغییر ذائقه خبرگیری و اطلاع رسانی اجتماعی که امکان تعمق کمتری می‌دهد، برخی رسانه‌ها به آن دامن می‌زنند.
رییس دفتر رییس جمهوری، لازمه صداقت در رسانه‌ها را رعایت معیارهای اخلاقی در گزارشگری عنوان کرد و با بیان اینکه مطبوعات ما حیاتشان جدای از حیات جامعه نیست، تصریح کرد: با انگیزه دینی حق نداریم دیگران را بدون اینکه به آنها اجازه تبیین مواضع شان را بدهیم، متهم کنیم.
غلامعلی حداد عادل رییس فرهنگستان زبان و ادب فارسی هم در این مراسم گفت: ترجیح می‌دهم درباره زبان فارسی صحبت کنم زیرا این زبان را فراتر از موضوعات سیاسی روز می‌دانم.
وی تاکید کرد: امروز همگان باید موضوع زبان فارسی را فراتر از صف بندی های جناحی و اختلافات بدانند و آن را امری علمی تلقی کنند که باید در راستای حفظ آن همکاری کنیم.
وی افزود:زبان فارسی به عنوان یکی از دو رکن اصلی ملیت ما میراث و سرمایه بزرگ ماست و قوام بخش هویت ملی ماست.
دکتر حداد عادل ادامه داد: زبان فارسی ظرفی است که اندیشه نیاکان ما در آن جای گرفته و ابزاری است که ارتباط ما را با سایر فارسی زبانان ممکن می‌کند و همچنین ارتباط ما را با کسانی که قرن‌ها پیش از ما می‌زیسته‌اند، حفظ می‌کند.
رییس فرهنگستان زبان و ادب فارسی با تاکید بر این که زبان فارسی نشانه بزرگ عظمت و اصالت ملت ایران است، اظهار داشت: پاسداری از این زبان وظیفه فرد فرد ملت، دولت و نظام است و امری حاکمیتی است.
دکتر حدادعادل، با یادآوری این که بخشی از این موضوع بر عهده فرهنگستان زبان است، گفت: بخش علمی پاسداری از زبان بر عهده فرهنگستان زبان است، البته مسائل مربوط به زبان فارسی فقط در مباحث علمی نیست بلکه مسائل اجتماعی و رفتار رسانه ها را نیز در بر می گیرد.
وی اضافه کرد: رسانه ابزار کارش زبان و کلام است و باید بیشترین حساسیت را اصحاب رسانه نسبت به این ابزار داشته باشند.