امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 08:37

شورای هماهنگی هیات های مذهبی دانشجویی مراکز آموزش عالی شهرستان گناباد تشکیل شد .

برای نخستین بار به همت دفتر نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی گناباد ، شورای هماهنگی هیاتهای مذهبی دانشجویی مراکز آموزش عالی شهرستان گناباد تشکیل شد.
مدیر اجرایی دفتر نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: در راستای برنامه ریزی در جهت گرامیداشت هفته ولایت و مراسم عزاداری ماه محرم ، نشست هم افزایی مسئولان هیات های دانشجویی مراکز آموزش عالی شهرستان گناباد در این دانشگاه برگزار شد .
مهندس جواد باقری افزود: در این جلسه که با حضور امام جمعه و مسئول نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی گناباد ، مسئولین و فعالان هیات های مذهبی دانشگاه های آزاد اسلامی ، علوم پزشکی و فنی پسران برگزار شد ، پس از بحث و تبادل نظر و ارائه گزارشی از فعالیتهای هیات های دانشجویی مراکز آموزش عالی شهرستان ، مقرر شد شورای هماهنگی هیات های مذهبی دانشجویی مراکز آموزش عالی شهرستان گناباد راه اندازی شود.
وی ، همفکری و استفاده از پتانسیل نیروهای ارزشی و فعال دانشگاهها در مقوله های فرهنگی و مذهبی دانشجویی ، استفاده از تجارب یکدیگر و اجرای برنامه های مشترک دانشگاهی را از جمله اهداف تاسیس این شورا عنوان و خاطر نشان کرد: در این جلسه مقرر شد ، جلسات این شورا به صورت ماهانه در مراکز آموزش عالی شهرستان برگزار شود. وی افزود: در این جلسه آقای رسایی توسط حجت الاسلام صادقی نسب امام جمعه گناباد به عنوان دبیر این شورا منصوب گردید .