امروزدوشنبه, 29 آبان 1396 11:03
بازدید کل
2098344

حضور جمعی از معاونان، مدیران و کارکنان دانشگاه در مراسم گرامیداشت شهید خزائی

جمعی از اعضای هیئت رئیسه، مدیران و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مراسم گرامیداشت شهید محسن خزائی اولین شهید خبرنگار مدافع حرم شرکت کردند.
به گزارش وب‌دا، در این مراسم که در آستانه اربعین حسینی با حضور مدیرکل صدا و سیمای خراسان رضوی، جمعی از مدیران صداوسیمای استان‌های خراسان رضوی، جنوبی و سیستان و بلوچستان، امام جمعه، فرماندار، روسا، معاونان، کارکنان، اساتید و دانشجویان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، روسا و کارکنان ادارات و قشرهای مختلف مردم در مسجد جامع و مصلی امام خمینی(ره) گناباد برگزار شد، حجت‌الاسلام سید هاشم موسوی نماینده ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج سپاه گناباد گفت: شهید محسن خزائی در عرصه جبهه مقاومت ممتاز بود و در برابر بزرگترین منکر جهان که استکبارجهانی و ایادی آن است ایستادگی کرد.
 وی اظهارکرد: شهید خزائی پیام‌آور عشق و انقلاب اسلامی به سراسر جهان بود و با کار مجاهدانه خود در مقابل فضای استکباری و قول رسانه‌ای صهیونیست جهانی که بر علیه جامعه اسلامی و تشیع در حال شکل‌گیری است، ایستاد.
وی جنگ با جهالت مردم را سخت‌ترین جنگ عنوان و ابراز کرد: امام حسین(ع) در واقعه عاشورا نیز با جبهه جهالت مقابله کرد و امروزه نیز علی‌رغم قدرت‌های فراوانی که جهان اسلام دارد، دشمن جهالت را وارد جامعه اسلامی کرده و بخشی از جامعه را به جان بخش دیگر انداخته و آنها را گرفتار جنگ های داخلی کرده است.
پخش کلیپی از بیانات و گزارش‌های شهید خزائی، مرثیه‌خوانی در سوگ اهل بیت(ع) و سینه‌زنی از جمله برنامه‌های دیگر این مراسم بود.
یادآور می‌شود، محسن خزائی، خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، شنبه گذشته 22 آبان‌ماه در حین تهیه گزارش از منطقه عملیاتی حلب، بر اثر اصابت ترکش ناشی از انفجار خمپاره به ناحیه سر، به شهادت رسید و محمدهادی خزائی فرزند ارشد این شهید والامقام، در حال حاضر دانشجوی ترم سوم رشته مهندسی مکانیک مجتمع آموزش عالی گناباد است.