امروزسه شنبه, 28 شهریور 1396 19:56
بازدید کل
1983480

دیدار رئیس دانشگاه با دبیرکل مجمع خیرین سلامت کشور

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد به همراه رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل مجمع خیرین سلامت گناباد با حاج آقای نیری، مشاور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دبیرکل مجمع خیرین سلامت کشور دیدار کرد.
به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی در ابتدای این دیدار که آقای غنیان معاون هماهنگی امور استان‌های مجمع خیرین سلامت کشور و دکتر تجددی رئیس هیئت مدیره و نیکپور مدیرعامل مجمع خیرین سلامت گناباد نیز حضور داشتند، با توجه به نقش مهم سازمان‌های مردم نهاد در کمک به دولت‌ها در جهت خدمت‌رسانی بهتر و مناسب‌تر به مردم، بخشی از فعالیت‌ها و خدمات مجمع خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی گناباد را تشریح کرد.
وی با برشمردن برخی از اقدامات انجام شده در مجمع خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: علی‌رغم اینکه مردم شهرستان های گناباد و بجستان بیش از یک دهه با خشکسالی و تنگناهای مالی روبرو هستند، اما همراهی خوبی با مجمع داشته اند که این همت قابل تقدیر و سپاسگزاری است.
دکتر احمدی، احداث مرکز سلامت جامعه در روشناوند، سنو و زیبد و خانه بهداشت در روستاهای شوراب، ریاب، دلوئی، قوژد، بیهود، ابوالخازن و جزین، اقامتگاه‌های همراه بیمار برای بیمارستان علامه بهلول و نمازخانه بیمارستان آیت‌ا... مدنی بجستان را از مهمترین پروژه‌های عمرانی انجام شده به همت خیرین در حوزه سلامت شهرستان‌های گناباد و بجستان عنوان کرد.
وی با بیان اینکه به همت خیرین، بالغ بر 500 مورد کمک به ارزش بیش از 500 میلیون ریال به بیماران سرطانی و صعب‌العلاج پرداخت شده است، اظهار کرد: با کمک خیرین حوزه سلامت شهرستان، از سال 90 تا کنون 216 مورد تجهیزات پزشکی به ارزش بیش از هشت میلیارد ریال به بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی درمانی تحت پوشش دانشگاه اهداء شده است.
دکتر احمدی در پایان این دیدار، ضمن تشکر از مجمع خیرین سلامت دانشگاه و اعضاء هیات مدیره این مجمع و مردم منطقه گناباد و بجستان که اهتمام ویژه‌ای به امر سلامت دارند، از تلاش های آقای نیکپور در راستای تحقق اهداف مجمع تشکر کرد.
حاج آقای نیری مدیرعامل مجمع خیرین سلامت کشور هم در این دیدار، ضمن ابراز خوشحالی از اقدامات انجام گرفته در دانشگاه علوم پزشکی گناباد، بر ادامه حمایت‌های مجمع خیرین سلامت از دانشگاه تاکید کرد و برای مردم شریف منطقه و اعضای مجمع دعا نمودند.
آقای غنیان معاون هماهنگی امور استان‌های مجمع خیرین سلامت کشور هم در ادامه، مجمع خیرین سلامت گناباد را یکی از مجمع‌های فعال و پیشرو در سطح کشور عنوان و ابراز امیدواری کرد این روند ادامه یابد.