امروزجمعه, 03 آذر 1396 16:33
بازدید کل
2098344

طرح تحول نظام سلامت برگ زرینی بر عملکرد دولت تدبیر و امید است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مراسم افتتاح مرکز  M.R.I بیمارستان علامه بهلول گنابادی که با حضور دکتر آقاجانی معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد، گفت: طرح تحول نظام سلامت برگ زرینی بر عملکرد دولت تدبیر و امید است.
به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی افزود: دولت تدبیر و امید، حوزه مهم سلامت را به عنوان یکی از اولویت‌های اصلی خود قرار  داد و توانست با اجرای طرح تحول نظام سلامت، رضایت‌مندی بالای مردم و بیماران را فراهم کند.
وی به تشریح بسته‌های هشت گانه طرح تحول نظام سلامت در حوزه درمان پرداخت و گفت: از ابتدای اجرای طرح تحول نظام سلامت، 23 میلیارد تومان به این دانشگاه اختصاص یافته که 85 درصد آن در راستای بسته‌ حفاظت مالی از بیماران و کاهش پرداختی از جیب بیمار، تکریم مراجعین با اجرای بسته هتلینگ و ارتقاء خدمات بالینی با ویزیت در کلینیک‌های ویژه، مقیمی پزشکان متخصص، ماندگاری پزشکان و رایگان شدن زایمان طبیعی هزینه شده است.
وی با بیان اینکه یکی از بسته‌های طرح تحول نظام سلامت، کمک به ماندگاری پزشکان در مناطق محروم بود، اظهار کرد: اجرای این بسته توانست سهم به سزایی در ماندگاری بیشتر پزشکان در منطقه تحت پوشش دانشگاه و بویژه شهرستان بجستان ایفا نماید.
دکتر احمدی درباره نقش موثر اجرای طرح تحول نظام سلامت در افزایش رضایت‌مندی بیماران عنوان کرد: تابستان امسال یعنی پس از اجرای دو ساله طرح تحول نظام سلامت، نظرسنجی‌ای به منظور بررسی میزان رضایت مراجعه‌کنندگان از اجرای این طرح در سطح بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه انجام شد.
وی با بیان اینکه در این نظرسنجی، 363 بیمار بستری به 15 سوال پرسشنامه پاسخ گفتند، ابراز کرد: بر اساس این نظرسنجی 83 درصد بیماران از خدمات ارائه شده در راستای طرح تحول نظام سلامت در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی گناباد رضایت کامل و 14 درصد رضایت نسبی داشتند.
وی ادامه داد: بر اساس نظرسنجی صورت گرفته، 89 درصد از بیماران رضایت کامل از تیم درمانی(پزشک و پرستار)، 81 درصد رضایت کامل از هزینه‌های درمانی و بستری پس از اجرای طرح تحول نظام سلامت و 75 درصد رضایت کامل از خدمات هتلینگ اجرا شده در بیمارستان‌ها داشتند.
دکتر احمدی خاطرنشان کرد: 100 درصد افرادی که در این نظرسنجی شرکت کردند، اعلام داشتند که هیچ هزینه غیرمتعارف و خارج از صورت حساب پرداخت نکرده‌اند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد به افتتاح M.R.I بیمارستان علامه بهلول گنابادی اشاره و تصریح کرد: پایداری هلیوم بالا، دقت تصویربرداری 5 برابری نسبت به دستگاه فعلی، مدت زمان تصویربرداری کوتاه، عدم محدودیت وزنی، وضوح تصویری بالا در  عضلاتی مثل شانه، زانو و مچ پا و... که مورد قبول و تایید بیمه سلامت است، از جمله ویژگی‌های M.R.I  این بیمارستان است.
وی با اشاره به اینکه با حمایت مقام عالی وزارت بیمارستان علامه بهلول تا بهمن ماه آماده بهره برداری می شود افزود: دارا بودن این ویژگی ها باعث شد تا برای رفاه بیشتر مردم و بهره مندی از قابلیت های دستگاه جدید، مرکز ام آر آی بیمارستان علامه بهلول گنابادی را پیش از افتتاح رسمی بیمارستان فعال کنیم.

دکتر احمدی در ابتدای این مراسم ضمن قدردانی از دکتر هاشمی مقام محترم وزارت به خاطر اجرای طرح تحول نظام سلامت، گفت: بنده و همکارانم از نزدیک شاهد تلاش، سخت‌کوشی و پیگیری‌های دکتر آقاجانی و همکاران ایشان در معاونت درمان وزارت بهداشت به عنوان اتاق فکر طرح عظیم تحول نظام سلامت بودیم که باید از ایشان قدردانی و سپاس‌گذاری کرد.