امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 04:11

دانشگاه علوم پزشکی گناباد پیشرو در ارائه خدمات الکترونیک سلامت

دکتر مسلم در مراسم افتتاح شبکه ملی سلامت ( شمس ) ؛  دانشگاه علوم پزشکی گناباد در ارائه خدمات الکترونیک سلامت در کشور پیشرو است.
به گزارش وب دا ، ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد از طریق ویدئو کنفرانس در مراسم افتتاح شبکه ملی سلامت ( شمس ) که در تهران برگزار شد ، گفت: پس از تفاهم وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در اواخر سال 90 ، همه بیمارستان ها ، مراکز بهداشتی درمانی ، داروخانه ها ، خانه های بهداشت ، پایگاههای اورژانس و پایگاه سلامت نقاط شهری و روستاهای بزرگ تحت پوشش این دانشگاه به شبکه ملی شمس متصل شدند.
دکتر علیرضا مسلم افزود: در آینده ای نزدیک پس از تفاهم به عمل آمده جهت تأمین و تعیین تجهیزات مناطق روستایی ، سایر نقاط و مراکز هم به این شبکه متصل خواهند شد.
وی با اشاره به فعالیتهای این دانشگاه در راستای توسعه فعالیتهای الکترونیکی ، اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی گناباد به عنوان یکی از دانشگاههای پیشرو در اتوماسیون اداری است بطوریکه از سه سال پیش تمامی مکاتبات بدون کاغذ انجام می شود.
دکتر علیمردانی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم در این مراسم با بیان اینکه با فراهم شدن این زیرساخت اینترانتی ، ضمن افزایش سرعت در ارسال اطلاعات ، امنیت آن نیز افزایش می یابد ، به صورت آنلاین در چند برنامه الکترونیکی وزارت بهداشت از طریق سامانه شمس وارد شد.
شایان ذکر است مراسم افتتاح رسمی سامانه ملی سلامت کشور که با حضور وزرا و معاونین وزارتخانه های بهداشت و ارتباطات در تهران برگزار شد ، برخی دانشگاههای علوم پزشکی نیز بصورت ویدئو کنفرانس در جریان این مراسم قرار گرفتند و مسئولین دانشگاه علوم پزشکی گناباد به نمایندگی از سایر دانشگاههای علوم پزشکی کشور بصورت زنده در این مراسم مطالبی بیان کردند.