امروزسه شنبه, 30 مهر 1398 12:59

تجلیل وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی گناباد

مدیر روابط عمومی وزارت بهداشت در اجلاس مديران روابط عمومي دانشگاه‌هاي علوم پزشكي سراسر كشور و سازمان‌هاي تابعه با اهدا لوح تقدیر سرکار خانم دکتر وحید دستجردی به مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی گناباد ، از خدمات این روابط عمومی تجلیل کرد.
به گزارش وب دا ، مدیر روابط عمومی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی در اجلاس مديران روابط عمومي دانشگاه هاي علوم پزشكي سراسر كشور و سازمان‌هاي تابعه  از تلاش روابط عمومي دانشگاه‌هايي كه در بخش‌هاي پاسخگويي به رسانه‌ها ، چاپ و انتشار نشريه خبري درون سازماني ، توليد و ساخت تيزر ، ارسال مستمر و منظم اخبار دانشگاه به نشريه درون سازماني سلام‌ همكار، فعاليت‌هاي مددكاري و توليد و تدوين اخبار در پايگاه خبري و اطلاع‌رساني وب‌دا همكاري خوبي داشتند ، تقدير شد.
دکتر سید حمید حسینی در این مراسم ، حوزه روابط عمومي را از فعالترين حوزه ها در ستاد دانشگاه ها دانست و تصریح کرد:يكي از حوزه هايي كه در سال هاي اخير در دانشگاه هاي علوم پزشكي سراسر كشور فعاليت هاي خوبي انجام داده است حوزه روابط عمومي است و اين فعاليت ها در سفر هاي استاني و بازديد هاي وزير بيشتر به چشم مي خورد.
وی خاطر نشان کرد: روابط عمومي ها به تازگي در موضوعاتي مانند آموزش ، الكترونيك ، خبر ، سايت ها و ارتباطات مردمي بسيار خوب عمل كرده و شاهد نتايج بسيار خوب آن در دانشگاه ها و نظام سلامت بوده ايم.
دکتر حسینی افزود: در حال حاضر دانشگاه ها با ابتكار و خلاقيت هايي كه دارند از ستاد دانشگاه ها جلوتر كار مي كنند و اين امر نشان دهنده اراده قوي در بين همكاران روابط عمومي است.
مدیر روابط عمومی وزارت بهداشت ، كارنامه ارائه شده در بخش سلامت را مثبت ارزیابی کرد و افزود: با وجود همه محدوديت ها و مشكلاتي كه نظام جمهوري اسلامي در برابر تحريم ها داشت خوشبختانه نظام سلامت از اين امتحان در سال هاي اخير آبرومندانه بيرون آمد و توفيقات زيادي را در بخش هاي مختلف سلامت در حوزه توليد دارو با فناوري بالا، پژوهش و تحقيقات علمي داشته ايم.
در این اجلاس که با حضور دكتر حسن آقاجاني مشاور وزير و مدير كل دفتر وزارتي ، دكتر محمد شريعتي مدير اجرايي برنامه پزشك خانواده شهری ، دكتر سيد حميد حسيني مدير روابط عمومي وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي و مدیران روابط عمومي دانشگاه هاي علوم پزشكي سراسر كشور و سازمان‌هاي تابعه برگزار شد ، از روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي گناباد در زمينه توليد و ساخت تيزر به جهت ساخت تيزر پزشك خانواده تقدير شد.