امروزیکشنبه, 28 آبان 1396 14:02
36160
57953
28672868

برگزاری هم‌اندیشی استادان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی در دانشگاه علوم پزشکی گناباد

جلسه شورای هم‌اندیشی استادان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی شهرستان گناباد در دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، دکتر احمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این جلسه با بیان اینکه این دانشگاه رتبه دوم استان خراسان رضوی در برگزاری دوره‌های معرفت‌افزایی را کسب کرده است، اظهار کرد: سال گذشته سه دوره معرفت‌افزایی و شش جلسه هم‌اندیشی در این دانشگاه برگزار شد.

وی با اشاره به اینکه هر کدام از اساتید گروه معارف این دانشگاه، یک جلسه را به برگزاری کرسی آزاداندیشی اختصاص می‌دهند، افزود: در راستای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و عمل به منویات مقام معظم رهبری، سال گذشته هفت کرسی آزاداندیشی با موضوعات مختلف در دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد.

دکتر احمدی، برگزاری اردوهای جهادی در روستاهای محروم شهرستان را یکی از اقدامات مهم این دانشگاه عنوان کرد و افزود: به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، مدیریت تعالی فرهنگی و بسیج دانشجویی، یک برنامه جهادی یک هفته‌ای و 24 اردوی جهادی یک روزه برگزار شد.

در ادامه این جلسه، امام جمعه، فرماندار، روسا و معاونین سایر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی ضمن ارائه گزارش اقدامات انجام شده، نظرات و پیشنهادات خود را ارائه کردند.