امروزسه شنبه, 28 شهریور 1396 19:56
ماه گذشته
بازدید کل
1983480

مراسم معارفه متخصصین جدیدالورود گناباد برگزار شد.

جلسه معارفه متخصصان جدیدالورود مستقر در شهرستان گناباد با حضور امام جمعه، فرماندار، رئیس شورای شهر و رئیس و جمعی از معاونان و مدیران دانشگاه در سالن ابن سینا برگزار شد.
به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی در این جلسه ضمن خیر مقدم به متخصصان جدید به تشکیل کمیته استقبال از متخصصان جدیدالورود اشاره کرد و گفت: دانشگاه تلاش نموده تا با فراهم نمودن شرایط مطلوب اسکان و امکانات لازم، بستر مناسب را برای رفاه بیشتر متخصصان فراهم آورد تا با دغدغه کمتر و ماندگاری بیشتر به ارائه خدمت به مردم منطقه بپردازند.
وی سپس به تشریح تاریخچه دانشگاه پرداخت و گفت: هم‌اکنون این دانشگاه با یک شبکه بهداشت و درمان، سه بیمارستان، 17 مرکز سلامت جامعه، 46 خانه بهداشت و 15 پایگاه اورژانس مشغول ارائه خدمت به مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان است.
وی با اشاره به وجود چهار دانشکده و دو مرکز تحقیقاتی در این دانشگاه اظهار کرد: حدود 1600 دانشجو در 24 رشته تحصیلی در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری عمومی و دکتری تخصصی پژوهش محور در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان اینکه شورای عالی بیمه وظیفه هماهنگی بین‌بخشی در نظام سلامت را عهده‌دار است، تصریح کرد: متاسفانه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به عنوان متولی و پاسخگوی نظام سلامت کشور، تنها یک رای در شورای عالی بیمه به عنوان بالاترین مرجع تصمیم‌گیری در حوزه بیمه سلامت کشور دارد.
دکتر احمدی با اشاره به جوسازی‌های صورت گرفته در خصوص پرداختی‌های پزشکان متخصص در طرح تحول نظام سلامت گفت: تنها 11درصد هزینه‌های طرح تحول نظام سلامت به عنوان کارانه پزشکان پرداخت شده است.
وی با اشاره به اینکه متاسفانه به دلیل تاخیر بیمه‌ها در پرداخت مطالبات بیمارستان‌ها، کارانه کادر درمانی چند ماه به تعویق افتاده است، گفت: با این وجود، کادر درمانی با تعهدی قابل تحسین به خدمات خود ادامه می دهند که به نوبه خود از آنها قدردانی می نمایم و امیدوارم هرچه زودتر این معضل کشوری مرتفع شود.
دکتر احمدی با بیان اینکه  120 پزشک عمومی، متخصص و فوق تخصص در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی گناباد مشغول ارائه خدمت هستند، اظهار داشت: امسال 14 متخصص جدید در رشته‌ فوق تخصص گوارش و رشته های تخصصی بيماريهاي قلب و عروق، زنان و زايمان، پوست، ارتوپدي، جراحي عمومي، روانپزشكي، كودكان، بيماريهاي داخلي و بيهوشي جذب شدند و برای اولین بار با جذب متخصص دندانپزشکی در رشته ارتودنسی، بخش ارتودنسی در بیمارستان 22 بهمن نیز افتتاح شد.
وی بااشاره به وجود تجهیزات تشخیصی مناسب در بیمارستان‌های تحت پوشش، خاطرنشان کرد: متخصصان جدید هرگونه امکانات و تجهیزات مورد نیاز تشخیصی و درمانی در جهت ارتقاء کیفیت ارائه خدمات و ویزیت که نیاز داشته باشند، توسط دانشگاه فراهم خواهد شد.
motekhases-gonabad2