امروزچهارشنبه, 29 شهریور 1396 04:31
29758
55604
28558477

گزارش تصویری از حضور اعضاء هيئت رئيسه و كاركنان دانشگاه در مراسم آغاز سي و هشتمين بهار پيروزي انقلاب اسلامي

جمعی از اعضاء هیأت رئیسه، استادان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مراسم آغاز جشن‌های سی و هشتمين بهار پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی حضور یافتند. __95-4
                                                                                                                                         براي مشاهده تصاوير كليك كنيد

به گزارش وب‌دا، در ابتدای این مراسم که همزمان با لحظه تاریخی ورود امام خمینی(ره) به میهن اسلامی در میدان امام خمینی(ره) گناباد برگزار شد، پس از به صدا درآمدن آژیر خودروهای نظامی و اجرای سرود ملی به صورت زنده توسط گروه رزم‌نوازان ناحیه مقاومت بسیج سپاه گناباد، ۲۰۰ نفر از دانش آموزان گنابادی سرود «خمینی ای امام» را اجرا کردند.
 در ادامه این مراسم، حجت‌الاسلام حسن صادقی نسب، امام جمعه گناباد گفت: پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی(ره) و همراهی ملت ایران بزرگ‌ترین پیروزی اسلام بعد از پیروزی پیامبر اعظم(ص) و امام علی(ع) در صدر اسلام است.
 وی اظهار کرد: مردم کشور در مقابله با رژیم کافر و م
ستکبر شاهنشاهی هیچ توان نظامی و دفاعی نداشتند و لذا پیروزی ملت ایران بر این رژیم یک معجزه الهی بود.
مسئول دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه علوم پزشكي گناباد با بیان اینکه ایمان به خدا، اتحاد و وحدت و تبعیت از ولایت‌فقیه مهم‌ترین عوامل پیروزی مردم بر کفر، استکبار و استبداد بود، تصریح کرد: ملت ایران ملتی مؤمن بوده و هستند اما آن عاملی که ایمان مردم را شکوفا کرد، ولایت‌فقیه بود و این اقدام سبب پیروزی انقلاب اسلامی شد.
حجت‌الاسلام صادقی نسب به مجاهدت‌های امام راحل در پیروزی انقلاب اسلامی اشاره و اذعان کرد: امام راحل در طول تلاش برای پیروزی انقلاب اسلامی همواره به اسلام، قرآن و ارزش‌های دینی متکی بود و بر همین اساس در برابر رژیم شاه هیچ‌گونه ترس و واهمه‌ای نداشت.
در ادامه، رژه موتوری وسایل نقلیه ارگان‌های نظامی و غیرنظامی تا محل گلزار شهدای بهشت حسن كوي شرقي برگزار شد و شرکت‌کنندگان، با غبارروبی و عطرافشانی گلزار شهدا، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره آنها، با آرمان‌های امام راحل و شهدا تجدید پیمان کردند.
قرائت زیارت شهدا، اجرای سرود توسط معلمان گنابادی و گلباران تمثال حضرت امام خمینی(ره) توسط دانش‌آموزان از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.