امروزدوشنبه, 29 آبان 1396 11:09
بازدید کل
2098344

دیدار جمعی از روسا و استادان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی شهرستان با امام جمعه

همزمان با دهه فجر، جمعی از روسا و استادان بسیجی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی شهرستان گناباد با امام جمعه و نماینده ولی فقیه در این شهرستان دیدار کردند.
به گزارش وب‌دا، حجت الاسلام حسن صادقی‌نسب امام جمعه گناباد در این دیدار، ضمن تبریک دهه مبارک فجر، گفت: یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی توسعه و رونق آموزش و مراکز آموزش عالی بود به گونه‌ای که در گناباد قبل از انقلاب اسلامی تنها یک دانش‌سرا وجود داشت اما امروز مراکز آموزش عالی متعدد با بیش از ۱۰ هزار دانشجو در این شهرستان وجود دارد.
وی اظهار کرد: علاوه بر آن، اکثر استادان دانشگاه‌ها قبل از انقلاب به علت فضای غرب‌زدگی حاکم بر کشور، افرادی اسلام‌ستیز بودند و هیچ توجهی به معنویات و ارزش‌های اسلامی نداشتند اما با آغاز مبارزات امام خمینی(ره) با استعمار و استبداد شاهد تبلور اساتید دانشگاهی انقلابی که توجه به ارزش‌های ولای اسلام دارند، بوده و هستیم.
 مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان اینکه یکی از اهداف امام راحل(ره) و مقام معظم رهبری، اسلامی‌شدن دانشگاه‌ها بوده و است، تصریح کرد: اسلامی‌شدن دانشگاه‌ها به معنای تدریس دروس حوزوی در دانشگاه‌ها نیست بلکه به معنای ارائه خدمت به جامعه و مردم بر اساس تخصص و دانش است.
حجت الاسلام صادقی‌نسب، شرط تحقق اسلامی‌شدن دانشگاه‌ها را دغدغه‌مندی دانشجویان به جامعه و ارزش‌های اسلامی دانست و افزود: خوشبختانه بعد از پیروزی انقلاب‌اسلامی شاهد دغدغه‌مندی دانشجویان نسبت به موضوعات جامعه و ارزش‌های والای دینی هستیم و این مهم با حضور استادان بسیجی که دغدغه انتقال این مفاهیم به نسل جوان دارند، محقق شده است.
وی خاطرنشان کرد: با این وجود هنوز مشکلاتی زیادی وجود دارد که باید به همت استادان بر طرف شود اما روحیه وحدت و همدلی مراکز آموزش عالی نقش مهمی در پشبرد اهداف دانشگاه‌ها بویژه در تولید علم دارد.
دکتر رضا احمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم در این دیدار که در محل دفتر امام جمعه برگزار شد، ضمن تبریک ایام ا... پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی گفت: این دیدار در راستای تجدید پیمان مجدد روسا و استادان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی با آرمان‌های نظام جمهوری اسلامی و ولی فقیه برگزار شد.
وی با اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه‌های مختلف، اظهار کرد: به رغم همه توطئه‌های دشمنان انقلاب، خوشبختانه به برکت نعمت ولایت فقیه، امروز ایران اسلامی به موفقیت‌های چشمگیری دست یافته و یکی از کشورهای امن منطقه است.
وی امنیت، اقتدار و دستاوردهای انقلاب اسلامی را مرهون نعمت ولایت فقیه و حضور مردم دانست و اظهار امیدواری کرد که همه مسئولان بتوانند به گونه‌ای خدمتگزاری کنند که رضایت‌ پروردگار متعال و مردم را فراهم نمایند.