امروزشنبه, 27 مهر 1398 08:24

نشست خبری سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گناباد در نشست خبری که در ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد به سوالات خبرنگاران پاسخ گفت.
به گزارش وب دا ، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اشاره به شرایط حساس کنونی کشور ، وحدت و همکاری بیش از پیش مردم و مسئولین و لزوم درک این شرایط را موجب شکست تحریم دشمنان عنوان و خاطر نشان کرد: گرچه دشمن با تحریم های مختلف و جنگ اقتصادی علیه ملت ایران ، شرایط سختی را فراهم نموده است اما در سایه الطاف حضرت حق ، توجهات امام زمان (عج) و با هوشمندی مردم و مسئولین با قناعت ، صرفه جویی ، مصرف بهینه ، مدیریت مصرف و افزایش تحمل و صبر در برابر مشکلات ، انقلاب اسلامی همچون گذشته پیروز نهایی در برابر ابر قدرتها خواهد بود.دکتر علیرضا مسلم تصریح کرد: به منظور مدیریت شرایط موجود و بررسی و رفع مشکلات حوزه سلامت ، ستاد تدابیر ویژه در دانشگاه علوم پزشکی گناباد از همان ابتدای سال به عنوان اولین دانشگاه علوم پزشکی تشکیل شد که موجب تقدیر مقام محترم وزارت هم قرار گرفت و هم اکنون نیز به طور مستمر هر دو هفته جلسات این ستاد تشکیل می شود.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گناباد ، جذب چهارده متخصص جدید در رشته های جراحی ، پاتولوژی ، داخلی ، اطفال ، بیهوشی ، طب کار ، نورولوژی ، پوست ، زنان و زایمان ، چشم و رادیولوژی را از فعالیتهای حوزه درمان در راستای افزایش خدمت رسانی به بیماران عنوان کرد و افزود: علیرغم مشکلات اعتباری موجود ، به منظور ارائه خدمات با کیفیت تر در هشت ماهه نخست امسال ، 4 میلیارد ریال تجهیزات پزشکی خریداری شده است که بیشتر آن مربوط به تجهیز بخش جراحی مغز و اعصاب بود. دکتر مسلم به انجام 70 عمل جراحی مغز و اعصاب در نیمه نخست امسال اشاره کرد و افزود: خوشبختانه پس از جذب اولین متخصص مغز و اعصاب و در حالیکه کمتر از یکسال از حضور این متخصص می گذرد ، خوشبختانه عمل جراحی انواع تومورهای مغزی و دیسک گردن در بیمارستان 15 خرداد انجام می شود.
وی ، اجرای برنامه پزشک خانواده شهری را مهمترین برنامه حوزه بهداشت برشمرد و تصریح کرد: خوشبختانه با فعالیتهای صورت گرفته جزء دانشگاه های پیشرو استان خراسان رضوی در این زمینه هستیم به طوریکه ، 80% شهروندان شهرستانهای گناباد و بجستان در این طرح ثبت نام نمودند که 94% آنها در سامانه شمس ثبت شده است که از این نظر نیز یک رکورد است. دکتر مسلم ، راه اندازی تلفن 1590 دانشگاه بعد از ده مرکز استان ، نصب کامپیوتر در همه بیمارستانها ، مراکز بهداشتی درمانی و خانه های بهداشت و اتصال آنها به شبکه شمس را از مهمترین اقدامات انجام شده توسط دانشگاه عنوان کرد و افزود: همچنین مقام محترم وزارت دو بار به خاطر راه اندازی وب دا و تهیه تیزر پزشک خانواده شهری از این دانشگاه قدردانی نموده است. وی خاطر نشان کرد: کلیه وسایل آزمایشگاهی و دندانپزشکی مورد نیاز معاونت بهداشتی تا پایان سال خریداری شده است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گناباد ، افزایش سه رشته ، رشد تعداد دانشجویان ، اخذ مجوز مرکز تحقیقاتی عوامل اجتماعی موثر بر سلامت ، اخذ رتبه علمی پژوهشی مجله "پژوهش و سلامت" ، برگزاری همایش ملی معنویت ، قرآن پژوهی و سلامت و افزایش دو خوابگاه جدید به مجموعه خوابگاهی را از جمله مهمترین معاونت های آموزشی پژوهشی و دانشجویی فرهنگی عنوان کرد.