امروزیکشنبه, 28 آبان 1396 14:02
بازدید کل
2098344

دانشگاه علوم پزشکی گناباد آماده همکاری متقابل با کشورهای همسایه است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مراسم انعقاد تفاهم‌نامه همکاری این دانشگاه با دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) افغانستان گفت: این دانشگاه آماده همکاری و تعامل متقابل با کشورهای همسایه در زمینه‌های آموزشی، پژوهشی، درمانی و بهداشت است.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی در این جلسه که در سالن اجلاس حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد، ضمن تبریک ایام پیروزی انقلاب اسلامی به همه دوستداران این نظام اسلامی در سراسر جهان، گفت: دوستی با همه دنیا به ویژه برقراری روابط خوب با کشورهای همسایه و مسلمان از تاکیدات بنیانگذار انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) بود، به طوری که ایشان همواره بر برقراری روابط پایدار با کشورهای اسلامی تاکید می‌کردند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد تاکید کرد: اعتقاد داریم که اگر روابط ما با کشورهای همسایه دچار چالش شود، علاوه بر اینکه نمی‌توانیم به صورت هم‌افزایی از این مزیت‌ها و توانمندی‌های یکدیگر استفاده کنیم، آن کشور می‌تواند بستری برای فعالیت‌های دشمنان نظام شود.
دکتر احمدی با بیان اینکه در فرهنگ دینی ما بر داشتن روابط خوب با همسایه تاکید شده است، اظهار کرد: در طی 38 سالی که از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی می‌گذرد، همه اهتمام دستگاه دیپلماسی کشور بر تقویت روابط با همسایگان و جلوگیری از ایجاد مشکل در روابط با آن‌ها بوده است.
وی افزود: به رغم وجود ناامنی‌های چند دهه اخیر در کشور افغانستان، همواره تلاش جمهوری اسلامی ایران بر کمک در راستای تامین امنیت این کشور دوست و همسایه بوده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان اینکه روابط دو کشور ایران و افغانستان بر مبنای مشترکات فراوانی در تاریخ، فرهنگ و دین استوار است، اظهار کرد: علقه‎ها و پیوندهای عمیق فرهنگی، قومی و مذهبی به برقراری این روابط کمک می‌کند.
دکتر احمدی با تاکید بر پرهیز از تفرقه در روابط دو کشور، تصریح کرد: اگر نتوانیم در این دوران دست به دست هم دهیم، دشمن و سرنوشت  مشترکی خواهیم داشت و آسیب جدی می‌بینیم، از این‌رو باید در جهت ارتقای سطح روابط دو کشور تلاش کنیم.
وی، گناباد را مهد علم و دین دانست و ابراز کرد: بزرگان و شخصیت‌های مختلفی در حیطه‌های علم و دین از این سرزمین برخواسته‌اند که می‌توان به علامه شیخ محمدتقی بهلول گنابادی اشاره کرد که اتفاقا چند سالی از عمر بابرکت خود را در افغانستان سپری کرده است و مردم از ایشان خاطرات خوبی دارند.
دکتر احمدی با اشاره به آثار تاریخی، جاذبه‌های گردشگری و پتانسیل‌های فرهنگی شهرستان گناباد، عنوان کرد: در این شهرستان بیش از ده دانشگاه و مرکز آموزش عالی وجود دارد و حدود 25درصد جمعیت شهری را دانشجویان تشکیل می‌دهند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان اینکه در اکثر مناطق کشور و در بخش‌های مختلف می‌توان دانشجویان دانش‌آموخته دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی این شهرستان را دید، به تشریح تاریخچه مختصری از دانشگاه علوم پزشکی گناباد پرداخت و گفت: این دانشگاه با بیش از سی سال قدمت، هم‌اکنون 24 رشته مقطع تحصیلی، 1600 دانشجو و 80 عضو هیئت علمی دارد.
دکتر احمدی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی گناباد با 7 معاونت مستقل، 17 مرکز سلامت جامعه، 46 خانه بهداشت و سه بیمارستان مشغول ارائه خدمت به مردم منطقه است، تاکید کرد: این دانشگاه بستر آموزشی جامع و کاملی در مقطع علوم پایه و بخش آموزشی بیمارستان دارد که با افتتاح بیمارستان علامه بهلول این وضعیت ارتقاء بیشتری نیز خواهد یافت.
وی در پایان ضمن ابراز خرسندی از حضور رئیس و جمعی از اعضای هیئت رئیسه دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) افغانستان در دانشگاه علوم پزشکی گناباد، بر تقویت ارتباطات و تعاملات این دو دانشگاه تاکید و اظهار امیدواری کرد که این تفاهم‌نامه همکاری زمینه مناسبی برای استفاده متقابل از تجربیات باشد.