امروزچهارشنبه, 01 آذر 1396 16:19
2024
2098344

ایران کشور باثبات و امنی در منطقه و جهان است

مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) افغانستان در مراسم انعقاد تفاهم‌نامه همکاری با دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: ایران کشور باثبات و امنی در منطقه و جهان است.

برای مشاهده تصاویر جلسه انعقاد تفاهم نامه ایــنــجـــا کلیک کنید
                                    برای مشاهده تصاویر بازدید از پردیس دانشگاه ایـــنـجـــا کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، دکتر وحید بینش مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) افغانستان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام خمینی(ره)، گفت: از سال 92 حدود 500 دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد این دانشگاه مشغول به تحصیل شدند که تعدادی از آنها به دلایل ناامنی و مشکلات شخصی از ادامه تحصیل انصراف و هم‌اکنون، 440 دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد مشغول به تحصیل هستند.
وی افزود: یکی از برکات پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد در این دانشگاه تهیه و ارائه 100 پایان‌نامه علمی بود که توانست برخی از مشکلات و خلاهای آکادمیک در این کشور را مرتفع کند.
دکتر بینش که دانش‌آموخته مقطع دکترای علوم سیاسی از دانشگاه تهران است، گفت: در حالی که در جهان امروز حتی در نیویورک، پاریس و برلین امنیت وجود ندارد، الحمدالله جمهوری اسلامی ایران کشور باثباتی در منطقه و جهان است.
وی افزود: کشورهایی همچون عراق، سوریه، افغانستان و پاکستان در منطقه ما امنیت ندارد اما جمهوری اسلامی ایران از نعمت بزرگ امنیت برخوردار هستند که همه ما قدرش را می‌دانیم و مردم ایران باید بیشتر قدر نعمت امنیت را بدانند که بزرگترین و مهمترین مسأله است.
وی ضمن آرزوی توفیق برای مردم ایران گفت: یکی از ویژگی‌های ملت ایران اسلامی این است که با همه اختلاف سلایقی که در میان افراد جامعه وجود دارد، قدر نعمت وحدت ملی را خوب درک می‌کنند که این خیلی مهم است.
دکتر بینش با بیان اینکه علامه بهلول در زمان تبعید در افغانستان، چند روزی را مهمان منزلشان بوده است، اظهار کرد: همان‌طوری که بهلول در ایران به عنوان یک انسان وارسته مطرح است، در جامعه ما نیز به عنوان یک آدم صاحب کرامات در بین مردم افغانستان مشهور است.
وی ادامه داد: بهلول از لحاظ نفسانی، معنوی و اخلاقی انسان وارسته‌ای بود که مرجع خوبی برای مردم محروم افغانستان به حساب می‌آمد.
دکتر بینش، توسعه و گسترش علم و دانش را یکی از نعمت‌های جمهوری اسلامی ایران در طی 4 دهه از انقلاب خود عنوان و اظهار کرد: توسعه و گسترش علم و دانش در کنار تاکید بر تعهد و تخصص، زمینه ثبات را در جمهوری اسلامی ایران فراهم کرده است.
وی با بیان اینکه ارتباطات تاریخی، فرهنگی و دینی و مشترکات کشورهای ایران و افغانستان همیشه بوده و هست، اظهار امیدواری کرد که دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) افغانستان و دانشگاه علوم پزشکی گناباد همکاری‌های خوبی با هم داشته باشند.