امروزدوشنبه, 29 آبان 1396 11:08
بازدید کل
2098344

برنامه عملیاتی حلقه مفقوده در کشور است

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: برنامه عملیاتی حلقه مفقوده در کشور است.
                                                                    برای مشاهده تصاویر کلیک کنید
به گزارش وب‌دا، دکتر رحیم رئوفی مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان اهمیت برنامه‌ریزی عملیاتی گفت: متاسفانه در بخش‌های مختلف از ایده‌آل‌ها خوب صحبت می‌کنیم و استراتژی‌ها را خوب می‌نویسیم ولی وقتی قرار است آن را تبدیل به برنامه عملیاتی کنیم با مشکلاتی مواجه هستیم.
وی با تاکید بر اینکه برای تحقق اهداف حوزه سلامت نیازمند همکاری وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی مختلفی است، اظهار کرد: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یکی از پیشروترین دستگاه‌ها در تدوین برنامه عملیاتی است.
مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ، بهورزان را از جمله نقاط مثبت و موثر حوزه سلامت کشور عنوان و تاکید کرد: بهورزان جزء گروه‌های موثر در پیشگیری، شناسایی و کاهش بسیاری از بیماری‌ها هستند و نقطه قوت آن‌ها عملیاتی بودن آن‌ها است.
دکتر رئوفی با ابراز خرسندی از اینکه برنامه عملیاتی با تعیین متولی برای اجرای آن به یک برنامه مشترک برای همه دانشگاه‌ها تبدیل شده است، گفت: گرچه انتقادهایی به این برنامه وجود دارد ولی حرکت کلی آن رو به جلو است.
وی وضعیت دانشگاه علوم پزشکی گناباد را در اجرای این برنامه خوب ارزیابی و عنوان کرد: این دانشگاه توانسته است امسال جایگاه خوبی را در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور کسب کند.
وی با بیان اینکه برای سال آینده علاوه بر بهبود محتوای برنامه، سامانه بسیار توانمند شده است، خاطرنشان کرد: قدرت دانشگاه‌ها در برنامه مشترک نیست چراکه هر دانشگاهی بهتر و بیشتر به به توانایی‌ها و مقتضیات بومی خود، آشنا و سازگار است.
دکتر رئوفی تاکید کرد: نباید در برنامه عملیاتی، ابتکار، خلاقیت و قدرت را از دانشگاه‌های علوم پزشکی بگیریم چراکه گرفتن ابتکار و خلاقیت بزرگترین آفت برای برنامه عملیاتی خواهد بود.