امروزسه شنبه, 30 مهر 1398 12:55

اقامتگاه"همراه بيمار"در گناباد احداث می شود.

مدير عامل مجمع خيرين سلامت دانشگاه علوم پزشكي گناباد گفت: به همت خيرين امر سلامت ، دوازده سوئيت اقامتگاهي برای همراهان بیمار احداث می شود.
به گزارش وب دا ، محمد جان نيكپور افزود: توسط مجمع خيرين سلامت دانشگاه علوم پزشكي گناباد و به همت خيرين سلامت ، دوازده سوئيت اقامتگاهي جهت رفاه حال همراهان بيماري كه از راه هاي دور و نزديك بيماران آنان در بيمارستانها بستري هستند و مكاني براي اسكان خود ندارند احداث مي گردد.
وی افزود: پنج سوئيت از این اقامتگاه ها ، حداكثر تا پايان سال در محل بيمارستان 160 تختوابی در حال احداث علامه بهلول مورد بهره برداري قرار خواهد گرفت.
مدير عامل مجمع خيرين سلامت دانشگاه علوم پزشكي گناباد تصریح کرد: اين مجمع تا كنون با همت خيرين اقدام به خريد دو دستگاه خودرو سواري جهت توسعه دانشكده پزشكي به ارزش سیصد ميليون ريال ، دو دستگاه ونتيلاتور پرتابل به ارزش دویست و هفتاد ميليون ريال ، يك عدد تخت اتاق عمل به ارزش سیصد ميليون ريال و تجهيزات پزشكي و وسايل بهداشتي درماني براي مراكز بهداشتي درماني و خانه هاي بهداشت نموده است.
محمد جان نيكپور در خصوص اهداي زمين توسط خیرین جهت ساخت مراكز بهداشتي درماني اظهار داشت : تا كنون ، هشت هزار متر مربع زمين به ارزش ده ميليارد ريال توسط خيرين اهدا گرديده است. همچنین در سال هاي گذشته ، زوج خيري يك باب منزل مسكوني خود را به مساحت يك هزار متر مربع و به ارزش بالغ برده ميليارد ريال اهدا کردند كه پس از فوت اين زوج خير ، در آذر ماه امسال به این دانشگاه واگذار گرديد.
وي با بیان اینکه درآذر ماه امسال، فرد خيری مبلغ 320 ميليون ريال جهت خريد تجهيزات پزشكي براي بيمارستان بجستان به حساب اين مجمع واريزنموده است ، افزود: همچنين در راستای ساخت و ساز ساختمانهاي بهداشتي درماني ، دو خير بجستانی ، حدود دو ميليارد ريال جهت احداث ساختمان CCU  و ICU در بیمارستان این شهرستان اهدا کردند و هزینه تکمیل آنها نیز توسط دانشگاه علوم پزشكي گناباد تأمين خواهد شد.
محمد جان نیکپورافزود: مراكز بهداشتي درماني روستاهاي سنو و زيبد با هزينه اي بالغ بر شش ميليارد ريال و پيشرفت فيزيكي بالاي 60 درصد توسط خيرين این روستاها که در خارج از شهرستان حضور دارند ، در حال احداث است.
وی  خاطر نشان کرد: همچنین مركز بهداشتي درماني روستاي روشناوند با پيشرفت فيزيكي بالاي 80 درصد در حال ساخت مي باشد كه مبلغ هفتصد ميليون ريال آن توسط مردم اين روستا تامين شده است.وی افزود: در یک اقدام خداپسندانه ، يك نفر  از حجاج امسال ، مبلغ چهل ميليون ريال جهت خريد تجهيزات پزشكي براي مركز بهداشتي در ماني بيلند به حساب اين مجمع واريزكرده است.
وي ضمن در خواست از خيرين جهت همراهی اين مجمع در جهت رفع مشكلات بهداشتي و درماني شهرستان های تحت پوشش ، خاطر نشان کرد: به زودي همايش خيرين سلامت با دعوت از كليه گنابادي ها ، بجستانی ها ، کاخکی ها و بیدختی های مقيم خارج شهرستان ، استان و كشور برگزار خواهد شد.
نیکپور افزود: خیرینی که قصد کمک به حوزه سلامت در جهت رفع مشکلات بهداشتی درمانی شهرهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی گناباد دارند میتوانند با شماره تلفن 7222636 - 0533تماس حاصل فرمایند یا کمک های نقدی خود را به حساب شماره 1920000290 جام بانک ملت به نام مجمع خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی گناباد واریز نمایند.