امروزچهارشنبه, 29 شهریور 1396 04:38
بازدید کل
1983480

بازدید معاون آموزشی دانشگاه از پایگاه‌های اورژانس کاخک و کلات

معاون آموزشی و جانشین رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در ستاد نوروزی از پایگاه‌های اورژانس کاخک و کلات و همچنین مرکز خدمات جامع سلامت شهر کاخک بازدید کرد.
به گزارش وب‌دا، همزمان با سیزدهمین روز سال 1396و روز طبیعت و با توجه به اینکه محورهای ارتباطی منتهی به بخش کاخک از تردد بالایی برخوردار است، دکتر رضا اسماعیلی، معاون آموزشی و جانشین رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در ستاد نوروزی به همراه کارشناسانی از معاونت درمان و روابط عمومی دانشگاه با حضور در دو پایگاه اورژانس کاخک و کلات، ضمن عرض خداقوت، میزان آمادگی آن‌ها را مورد ارزیابی قرار دادند.
در این بازدیدها، ضمن بررسی میزان آمادگی نیروها و تجهیزات و داروهای موجود در آمبولانس‌ها، وضعیت خدمت‌رسانی آن‌ها مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.
دکتر اسماعیلی در این بازدیدها با اشاره به افزایش تردد در مناطق ییلاقی همزمان با روز طبیعت، بر حضور آمبولانس‌های اورژانس 115 در حاشیه جاده‌ و آمادگی کامل برای خدمت‌رسانی به مصدومان حوادث احتمالی تاکید و اظهار امیدواری کرد که آخرین روز تعطیلات نوروز امسال، روزی امن و بی‌خطر برای هموطنان عزیز باشد و شاهد وقوع حوادث رانندگی نباشیم.
در ادامه بازدیدهای ستاد نوروزی دانشگاه از بخش‌ها و واحدهای تابعه ارائه دهنده خدمت و در آخرین روز فعالیت این ستاد، دکتر اسماعیلی و کارشناسان همراه در مرکز خدمات جامع سلامت شهر کاخک هم حضور یافت و ضمن تبریک سال جدید و خداقوت به پزشک و کارکنان این مرکز، وضعیت ارائه خدمات را مورد بررسی و ارزیابی قرار داد.