امروزشنبه, 27 آبان 1396 15:38
بازدید کل
2098344

بزرگترین پروژه شهرستان گناباد افتتاح شد

بیمارستان ۳۲۰ تختخوابی علامه بهلول گنابادی به عنوان بزرگترین پروژه شهرستان گناباد با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، استاندار خراسان رضوی و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی افتتاح شد.

به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در آئین افتتاح این بیمارستان که در سالن همایش‌های کوثر دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد، گفت: بیمارستان علامه بهلول گنابادی با زیربنای ۲۳ هزار و ۸۵۰ مترمربع بااعتباری بالغ‌ بر ۸۰۰ میلیارد ریال ساخته‌ شده و دارای بخش‌های تشخیصی و درمانی با مجهزترین و پیشرفته‌ترین امکانات تشخیصی و آماده پذیرش بیماران شهرستان‌های گناباد و بجستان و سایر شهرستان‌های مجاور است.
وی با بیان اینکه این بیمارستان دارای 7 طبقه است، افزود: این بیمارستان شامل بخش‌های درمانی اورژانس، 4 بخش جراحی، 3 بخش داخلی، اطفال، زایشگاه، مامایی، اتاق‌های عمل، همودیالیز، داروخانه،NICU ، CCU،  ICU، و بخش‌های پاراکلینیک شامل آزمایشگاه مرکزی، رادیولوژی،Ct Scan و  MRI است.
دکتر احمدی افزود: امور اداری، واحد مدیریت، نمازخانه، معاونت آموزشی و پژوهشی، امور مالی، پاویون‌های دانشجویی، استریلیزاسیون مرکزی، تاسیسات، رختشورخانه، آشپزخانه، خیاط‌خانه‌ و ... از دیگر بخش‌های این بیمارستان است.
وی یادآور شد: عملیات اجرایی این مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی از سال 1387 در زمینی به مساحت 60 هزار متر مربع شروع شد.