امروزچهارشنبه, 01 آذر 1396 16:12
2024
2098344

دانشگاه علوم پزشکی گناباد یکی از دانشگاه‌های پرافتخار این مرز و بوم است

فرماندار گناباد در آئین افتتاح بیمارستان 320 تختخوابی علامه بهلول گنابادی گفت: دانشگاه علوم پزشکی گناباد یکی از دانشگاه‌های پرافتخار این مرز و بوم است.

به گزارش وب‌دا، دکتر محمدعلی نبی‌پور با بیان اینکه دانشگاه‌های شهرستان گناباد چه در حوزه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و چه در حوزه وزارت آموزش عالی در سطح استان خراسان رضوی زبان‌زد است، اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی در بین همه دانشگاه‌های شهرستان گناباد، یک دانشگاه شاخص است.
دکتر نبی‌پور، وضعیت دانشگاه علوم پزشکی را مطلوب ارزیابی کرد و افزود: مردم، مسئولان، استادان، دانشجویان و روحانیت، همه و همه تلاش کردند که امروز دانشگاه علوم پزشکی در این وضعیت مطلوب قرار گیرد و قطعا باید با حمایت و پشتیبانی ستاد وزارت بهداشت و مسئولان استانی، به جایگاه مطلوب‌تری ارتقاء یابد.
وی با اشاره به وجود نیروهای توانمند و ظرفیت‌های بالقوه در شهرستان گناباد گفت: یک چهارم جمعیت شهری گناباد، دانشجو و دانشگاهی هستند که ظرفیت بسیار ارزشمندی برای این شهرستان است.
فرماندار گناباد با ابراز خوشحالی از اینکه پروژه بزرگ بیمارستان علامه بهلول گنابادی در بهار طبیعت و همزمان با اعیاد فرخنده میلاد امام جواد(ع) و امیرالمومنان علی(ع) افتتاح شد، ابراز کرد: بیمارستان علامه بهلول گنابادی پروژه شاخصی برای شهرستان گناباد است که بزرگترین پروژه عمرانی سال‌های اخیر در منطقه محسوب می‌شود.
دکتر نبی‌پور با بیان اینکه گناباد در جنوبی‌ترین بخش خراسان رضوی است، تاکید کرد: این شهرستان به شعاع 100 تا 150 کیلومتر می‌تواند حدود یک میلیون نفر را  تحت پوشش قرار دهد.
وی، تقویت دانشگاه علوم پزشکی گناباد را خواسته همه مردم و مسئولان شهرستان عنوان و اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی گناباد با توجه به موقعیت خاص جغرافیایی منطقه می‌تواند به عنوان نگینی در ارائه خدمات بهداشتی ـ درمانی مطرح شود، همان طوری که از گذشته هم این چنین بوده ولی باید تقویت و بهتر شود.
فرماندار گناباد با بیان اینکه خوشبختانه نگاه وزارت بهداشت از قدیم نگاه ویژه‌ای به دانشگاه علوم پزشکی گناباد بوده است، عنوان کرد: در حالی که برخی از بیمارستان‌هایی که عملیات اجرایی آن همزمان با بیمارستان علامه بهلول گنابادی آغاز شده بود، هنوز تکمیل نشده است ولی با همت و پیگیری همه مسئولان و دست‌اندرکاران و حمایت‌های ارزنده ستاد وزارت بهداشت، این بیمارستان، تکمیل، تجهیز و راه‌اندازی شد.
دکتر نبی‌پور، انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه علوم پزشکی گناباد با یکی از دانشگاه‌های افغانستان را یکی از اقدامات موثر این دانشگاه در سال گذشته برشمرد و تصریح کرد: استفاده از فضای مجازی برای بهره‌برداری از توان علمی دانشگاه‌های خارج از کشور در قالب آموزش‌های مجازی یکی از اقدامات خوب استادان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گناباد است که باید برای تقویت آن، تلاش، حمایت و کمک شود.
وی با بیان اینکه مجموعه مدیران شهرستان هم در خدمت توسعه و تقویت دانشگاه علوم پزشکی هستند، از حمایت‌های ارزنده مسئولان مختلف استانی به ویژه حمایت‌ها و پیگیری‌های استاندار خراسان رضوی قدردانی کرد.
فرماندار گناباد ضمن قدردانی از مردم به خاطر پیگیری مسائل، گفت: از تک تک بزرگوارانی که در احداث، تکمیل، تجهیز و افتتاح این مجموعه و پروژه بزرگ پیگیری، همکاری و تلاش داشتند از جمله دکتر احمدی رئیس دانشگاه، معاونان دانشگاه، پیمانکاران، نماینده و به ویژه دکتر هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قدردانی و تشکر می‌کنم.