امروزسه شنبه, 28 شهریور 1396 19:58
بازدید کل
1983480

وزیر بهداشت، مدیری جهادی، صدیق و پرتلاش است

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی از دکتر هاشمی وزیر بهداشت به عنوان مدیری جهادی، صدیق و پرتلاش یاد کرد.

به گزارش وب‌دا، مهندس حمید بنائی نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان و عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در آئین افتتاح بیمارستان 320 تختخوابی علامه بهلول گنابادی ضمن ابراز خرسندی از افتتاح این بیمارستان در اولین روزهای بهار و همزمان با میلاد باسعادت حضرت جوادالائمه(ع)، گفت: از همه کسانی که در احداث، تکمیل و راه‌اندازی این بیمارستان از ابتدا تا کنون از جمله رئیس دانشگاه علوم پزشکی، فرماندار، نمایندگان قبلی مردم در مجلس شورای اسلامی، فرمانداران قبلی، رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی، پیمانکاران پروژه و همه کسانی که در به ثمرنشستن این پروژه، همکاری و پیگیری داشتند، تشکر می‌کنم.
مهندس بنائی از وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به عنوان مدیری جهادی، صدیق و پرتلاش یاد کرد و افزود: خوشبختانه معاونان این وزارت هم همپای وزیر محترم تلاش می‌کنند و این تلاش‌ها و فعالیت‌ها، برای نظام جمهوری اسلامی، ارزش است.
نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به زلزله چند روز گذشته در استان خراسان رضوی، از پیگیری سریع و خدمت‌رسانی به موقع به مناطق زلزله زده قدردانی کرد.
مهندس بنائی با اشاره به تعامل خوب نمایندگان مجلس شورای اسلامی با وزیر بهداشت، از تلاش‌ها و فعالیت‌های خوب ایشان در حوزه بهداشت و درمان کشور قدردانی کرد.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه به طور متوسط هر ده سال، یکبار شاهد وقوع زلزله‌های ویرانگر در جنوب خراسان هستیم، اظهار کرد: با توجه به موقیعیت خاص جغرافیایی شهرستان گناباد ضروری است تا هرچه زودتر شاهد راه‌اندازی اورژانس هوایی در این شهر باشیم.
مهندس بنائی با قدردانی از وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص تامین نیروهای تخصصی مورد نیاز برای دانشگاه، تاکید کرد: با توجه به اینکه بضاعت و توان مناطق محروم کم است، باید با حمایت‌های وزارت بهداشت تسهیلات و شرایطی فراهم شود تا زمینه افزایش ماندگاری پزشکان متخصص در این مناطق فراهم گردد.
وی با تشکر از وزیر بهداشت و پیگیری ریاست دانشگاه در خصوص ابلاغ چارت تشکیلاتی دانشگاه علوم پزشکی با هفت معاونت مستقل، اظهار امیدواری کرد که ضمن حل مشکل و افزایش انگیزه پرسنلی که از قبل به صورت قراردادی مشغول فعالیت هستند، زمینه تامین نیروهای مورد نیاز بخش‌های مختلف دانشگاه با استفاده از نیروهای مستعد و توانمند بومی فراهم گردد.
مهندس بنائی در پایان با تاکید بر اینکه مردم نظام ما ارزش کارهای بزرگ و خدمات ارزشمندی را دارند، گفت: باید همه دست به دست هم دهیم و برای توسعه، عمران و آبادانی کشور تلاش کنیم.