امروزسه شنبه, 04 مهر 1396 05:38
بازدید کل
1996170

تجمیع بیمارستانی، مصداق عینی تکریم ارباب رجوع است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مراسم افتتاح بیمارستان علامه بهلول گنابادی گفت: تجمیع بیمارستانی، مصداق عینی تکریم ارباب رجوع است.

به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مراسم افتتاح بیمارستان 320 تختخوابی علامه بهلول گنابادی با بیان اینکه این بیمارستان جایگزین دو بیمارستان موجود 22بهمن گناباد و 15 خرداد بیدخت می‌شود، اظهار کرد: تجمیع بیمارستانی، مصداق عینی تکریم ارباب رجوع است.
دکتر احمدی افزود: تجمیع بیمارستانی ضمن صرفه‌جویی در زمان، موجب دسترسی سهل و آسان‌تر به خدمات می‌شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی با بیان اینکه بدون شک صرفه‌جویی در منابع در راستای ارائه خدمات هزینه خواهد شد، گفت: در ساخت این بیمارستان علاوه بر اینکه به معماری سنتی و بومی شهرستان گناباد هم توجه شده، از بهترین مصالح ساختمانی و تاسیساتی استفاده شده است.
دکتر احمدی با بیان اینکه با افتتاح بیمارستان 320 تختخوابی علامه بهلول گنابادی، تعداد تخت‌های بستری شهرستان گناباد دو برابر شده است، ابراز کرد: با افتتاح این بیمارستان، تعداد تخت‌های بخش داخلی 4 برابر، بخش جراحی 3 برابر و بخش زنان 5/2 برابر شده است.
وی با اشاره به تجهیزات و امکانات به روز به کار گرفته شده در احداث و تجهیز این بیمارستان، عنوان کرد: امکانات تشخیصی مهم این بیمارستان از برندهای معتبر و به روز تجهیزات پزشکی است.
رئیس دانشگاه در ابتدای این مراسم ضمن تبریک سالروز ولادت امام جواد(ع)، اجرای طرح تحول نظام سلامت را یکی از اقدامات اساسی و بنیادین دولت یازدهم عنوان و اظهار کرد: طرح تحول نظام سلامت که با طلایه‌داری دکتر هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی آغاز شد، توانست خدماتی را به مردم ارائه کند که ضمن خرسندی و رضایت‌مندی مقام معظم رهبری و مردم شریف کشور، یقینا خشنودی خداوند متعال را هم در پی داشته است.
دکتر احمدی با بیان اینکه در راستای اجرای این طرح 250 هزار ویزیت تخصصی در 5 کلینیک ویژه دانشگاه انجام شد، تصیرح کرد: کاهش میزان سزارین و انجام 440 زایمان طبیعی رایگان از جمله دستاوردهای اجرای این طرح در منطقه تحت پوشش این دانشگاه است.
وی افزود: در مجموع از ابتدای اجرای طرح تحول نظام سلامت تا کنون، 260 میلیارد ریال اعتبار در سطح دانشگاه هزینه شده است که بالغ بر 80 درصد آن در راستای کاهش پرداختی از جیب مردم،  هتلینگ و خرید تجهیزات پزشکی  بوده است.
دکتر احمدی افزایش رضایت‌مندی مردم را یکی از مهمترین نتایج اجرای طرح تحول نظام سلامت برشمرد و تصریح کرد: بر اساس نظرسنجی علمی که تابستان 94 در سطح بیمارستان‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی گناباد انجام شد، 85درصد از مراجعین به بیمارستان‌ها از اجرای این طرح رضایت کامل داشتند.
وی، افزودن 21هزار تخت بیمارستانی به مجموع تخت‌های بیمارستانی کشور را یکی دیگر از اهداف مهم طرح تحول نظام سلامت بیان و ابراز کرد: بیمارستان 320 تختخوابی علامه بهلول گنابادی که عملیات اجرایی آن از سال 88 شروع شده بود، به رغم وقفه حدود یک ساله، در راستای همین طرح در سریعترین زمان ممکن تکمیل و به اتمام رسید.
رئیس دانشگاه با بیان اینکه دانشکده پزشکی با هزینه شش میلیارد تومان تکمیل و آماده بهره‌برداری شده است، گفت: خوابگاه 300نفره دانشجویی با شش میلیارد و 200 میلیون تومان و سالن ورزشی با دو میلیارد و 600 میلیون تومان از دیگر پروژه‌هایی است که به همت دولت‌های دهم و یازدهم احداث و تکمیل شده است.
دکتر احمدی با بیان اینکه سال گذشته دو میلیارد تومان تجهیزات پزشکی برای شبکه بهداشت و درمان بجستان خریداری شده است، افزود: مرکز جامع خدمات سلامت شهید قنبر آقایی، دیالیز بیمارستان آیت‌ا... مدنی و دو پایگاه اورژانس شهری و جاده‌ای از جمله پروژه‌های مهمی است که در شبکه بهداشت و درمان بجستان به بهره‌برداری رسیده است.
دکتر احمدی با اشاره به جایگاه سوم این دانشگاه در سامانه جامع اطلاعات سلامت(سیب) در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، تاکید کرد: نوسازی مراکز جامع خدمات سلامت و خانه‌های بهداشت با متراژ 9800 مترمربع و صرف 850 میلیون تومان هزینه و آغاز 30 پروژه بهداشتی با نه میلیارد تومان اعتبار از دیگر فعالیت‌های دانشگاه در حوزه بهداشت است.
وی با تاکید بر اینکه اقدامات خوبی در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت در حوزه آموزش صورت گرفته است، گفت: کسب رتبه اول در بین معاونت‌های آموزشی، انعقاد تفاهم‌نامه همکاری با دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) افغانستان، جذب 41 عضو هیئت علمی و اخذ مجوز جذب دانشجو در 5 رشته تحصیلی جدید در چهار سال گذشته از مهمترین دستاوردهای حوزه آموزشی این دانشگاه است.
دکتر احمدی با اشاره به فعالیت‌ها و دستاوردهای دانشگاه در حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی، گفت: خوشبختانه این دانشگاه موفق شد در سال 94، رتبه دوم جشنواره فرهنگی و هنری دانشجویان سراسر کشور را کسب کند.
 رئیس دانشگاه در پایان با قدردانی از همه دست‌اندرکارانی که از زمان شروع پروژه تا اتمام آن تلاش و همت کردند، بر لزوم حمایت وزارت بهداشت در راستای راه‌اندازی اورژانس هوایی و بخش‌های آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی تاکید کرد.
دکتر احمدی ضمن تشکر ویژه از حمایت‌ها و کمک‌های وزیر بهداشت، از معاون درمان، معاون توسعه مدیریت و منابع، مدیر اجرایی معاون درمان و مدیرکل دفتر توسعه مدیریت و منابع فیزیکی و امور عمرانی معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت و مهندس حسینی از سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی که برای تکمیل و تجهیز بیمارستان علامه بهلول گنابادی حداکثر همکاری را داشتند، سپاسگزاری می‌نمایم.
وی ضمن قدردانی از استاندار پرتلاش خراسان رضوی، فرمانداران و نمایندگان فعلی و قبلی شهرستان، معاون توسعه مدیریت و منابع، معاونان فعلی و سابق درمان و دفتر فنی دانشگاه، تیم فنی راه‌اندازی بیمارستان، مشاورین نوی، شرکت‌های مروزیست و کاربردکار، ناظرین، مهندسان و همه کارگرانی که در مراحل مختلف پروژه بیمارستان همکاری داشتند، برای مرحوم ملامحمد جویمندی واقف زمین بیمارستان طلب علو درجات کرد و گفت: از همه دستگاه‌های اجرایی شهرستان که از ابتدای ساخت بیمارستان تا کنون برای راه‌اندازی آن همکاری و تلاش کردند از جمله شهرداری و ادارات گاز، آبفا، مخابرات و برق، تشکر و قدردانی می‌کنم.
یادآور می‌شود، این مراسم با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، استاندار خراسان رضوی، ائمه جمعه و فرمانداران، اعضای هیئت امناء دانشگاه، مدیر روابط عمومی وزارت بهداشت، جمعی از مسئولان، نمایندگان و ائمه جمعه استان‌های خراسان رضوی و جنوبی، اعضای هیئت رئیسه، اساتید، اعضای هیئت علمی، مدیران و کارکنان دانشگاه، ناظران، مشاوران و پیمانکاران پروژه و جمعی از مسئولان شهرستانی در سالن همایش‌های کوثر پردیس دانشگاه برگزار شد.