امروزپنج شنبه, 02 آذر 1396 22:14
43827
57953
28680535

قدردانی رئیس دانشگاه از حضور مردم و همکاری مسئولان در راه‌اندازی بیمارستان علامه بهلول گنابادی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد ضمن تشکر از حضور مردم در مراسم افتتاح بیمارستان علامه بهلول گنابادی، از همکاری امام جمعه، نماینده مردم، فرماندار و اعضای شورای اداری در راه‌اندازی بیمارستان علامه بهلول گنابادی قدردانی کرد.

به گزارش وب‌دا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در اولین جلسه شورای اداری شهرستان در سال 96، از همکاری امام جمعه، نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی، فرماندار و اعضای شورای اداری در راه‌اندازی بیمارستان علامه بهلول گنابادی قدردانی کرد.
دکتر رضا احمدی ضمن تشکر و قدردانی از حضور مردم در مراسم افتتاح بیمارستان علامه بهلول گنابادی گفت: این بیمارستان با هدف ارائه خدمت بهتر به مردم بنا شده، اما ممکن است در اوایل کار بیمارستان با توجه به تجمیع دو بیمارستان قدیمی و نیز تازه ساز بودن بیمارستان علامه بهلول، برخی مشکلات ناخواسته در ارائه خدمت وجود داشته باشد که پیشاپیش از مردم عزیز صمیمانه عذرخواهی می کنم.
وی تاکید کرد: به مردم عزیز منطقه، اطمینان می‌دهم که این موارد جزئی نیز که در بهره برداری هر پروژه تازه ساز ممکن است بوجود آید، بزودی برطرف شود.
دکتر احمدی افزود: با توجه به دو برابر شدن ظرفیت تخت‌ها و بزرگی فضای بیمارستان، استخدام های جدیدی برای بیمارستان علامه بهلول در نظر گرفته شد که بخش اول آن با جذب 144 نفر در آبان ماه سال گذشته انجام شد و برای جذب 40 نیروی جدید نیز اخیرا فراخوانی منتشر شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اشاره به اینکه سری اول استخدامی ها توسط سازمان سنجش انجام شد، اظهار کرد: در نوبت اول استخدام، دانشگاه هیچ گونه دخالتی در پذیرش نیروها نداشته است و برگزیدگان از طریق سازمان سنجش کشور به دانشگاه معرفی شده‌اند.
دکتر احمدی ابراز کرد: در نوبت دوم پذیرش نیرو نیز چون نیروها قرار است به شکل شرکتی به کارگیری شوند، دانشگاه می‌توانست پذیرش نیروها را به شرکتی که در مناقصه برنده می شود، واگذار نماید اما به دلیل اینکه حقی از متقاضیان کار ضایع نشود، تصمیم به برگزاری آزمون گرفت تا همه متقاضیان از شرایط برابر برخوردار شوند و دانشگاه به هیچ توصیه استخدامی به جز روش قانونی آن ترتیب اثر نخواهد داد.
وی در پایان سخنان خود با اشاره به سیلاب‌های اخیری که در کشور رخ داده است، گفت: احداث دیوار ساحلی در رودخانه جنب بیمارستان علامه بهلول یکی از ضروریات است که قبلا برای انجام آن مکاتبات لازم با استانداری خراسان رضوی انجام شده است و امیدوارم نماینده محترم و فرماندار گرامی همچون گذشته در تحقق این مهم یاری‌گر دانشگاه باشند.

محور رفع مشکلات اقتصادی کنونی، رونق تولید است

امام‌جمعه گناباد نیز در این جلسه گفت: محور رفع مشکلات اقتصادی کنونی، رونق تولید است چراکه بارونق گرفتن تولید، ثروت و اشتغال، ایجاد و از افزایش نابسامانی‌های اجتماعی کشور جلوگیری می‌شود.
 حجت‌الاسلام حسن صادقی‌نسب ادامه داد: در سال جاری باید موانع تولید برطرف و بسترسازی لازم برای رونق اقتصادی کشور حاصل شود که این اقدام تنها با تلاش محقق می‌شود و از این‌رو مسئولان گناباد هم باید برای تحقق شعار سال تلاش کنند.
قدردانی فرماندار گناباد از تلاش‌های دکتر احمدی و همکارانشان در دانشگاه علوم پزشکی
فرماندار شهرستان گناباد هم با قدردانی از تلاش‌های دکتر احمدی و همکارانشان در دانشگاه علوم پزشکی گفت: پیگیری، جدیت در تحقق اهداف و تکیه بر پتانسیل‌های داخلی، سه عامل مهم موفقیت حوزه بهداشت و درمان شهرستان گناباد است.
دکتر محمدعلی نبی‌پور اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی از موفق‌ترین دستگاه‌ها در جذب اعتبارات برای شهرستان گناباد است.
وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری در سخنان نوروزی خود به سوءاستفاده دشمنان از مشکلات معیشتی مردم برای ناکارآمدی نظام هشدار دادند، تاکید کرد: مسئولان باید با تلاش برای رفع مشکلات جامعه و مردم از عملی شدن این توطئه دشمنان جلوگیری کنند.
 فرماندار گناباد، نقد منصفانه عملکرد دولت‌ها و اقدامات آن‌ها را در راستای رفع مشکلات عنوان و ابراز کرد: هیچ‌گاه این نقدها به معنای نشان دادن ناکارآمدی نظام جمهوری اسلامی نیست.
دکتر نبی‌پور با تاکید بر اینکه مسئولان ادارات گناباد به‌جای پشت‌میزنشینی و عدم تحرک، موضوعات حوزه مدیریتی خود را پیگیری کنند، خاطرنشان کرد: بنده هیچ محدودیتی برای مدیران گنابادی که پیگیر موضوعات حوزه مدیریتی خود در سطح استان و کشور هستند، ایجاد نمی‌کنم.