امروزسه شنبه, 04 مهر 1396 05:36
بازدید کل
1996170

تاکید رئیس دانشگاه بر پرهیز از انجام آزمایش‌های غیر ضروری

azmayeshgah96-2رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مراسم گرامیداشت روز آزمایشگاه، بر لزوم دقت در کار آزمایشگاه‌ها تاکید کرد وگفت: باید از انجام آزمایش‌های غیر ضروری پرهیز کرد .
به گزارش وب‌دا، دکتر احمدی در جلسه گرامیداشت روز آزمایشگاه، ضمن تبریک ایام پرفضیلت ماه رجب، سی‌ام فروردین‌ماه سالروز میلاد حکیم سید اسماعیل جرجانی و روز علوم آزمایشگاهی را به همکاران علوم آزمایشگاهی، مدیران، اعضای هیئت علمی و کارکنان این حرفه تبریک گفت و از خدمات آن‌ها قدردانی کرد.
وی با اشاره به اهمیت کار آزمایشگاه‌ها در حوزه درمان و ارتقای سلامت جامعه، اظهار کرد: در علم طبابت، برای تشخیص تعدادی از بیماری‌ها علاوه بر ظن بالینی و تجربه پزشک، نیاز به استفاده از خدمات پاراکلینیک است که امروزه بیشترین توجه بر روی آزمایش است.
 رئیس دانشگاه با ابراز تاسف از اینکه امروزه بیشترین آزمایش‌ها برای اطمینان خاطر بیمار است، گفت: پزشکان برای تشخیص و درمان، بیمار را طبابت می‌کنند نه کاغذ آزمایش، و آزمایش وسیله ای برای کمک به تشخیص کامل تر بیماری است.
دکتر احمدی با تاکید بر اینکه انجام آزمایش‌های غیرضرور موجب اتلاف وقت و هزینه زیادی می‌شود، تصریح کرد: بهتر است پزشکان در برگه درخواست آزمایش، شرح حال مختصری از بیمار ارائه دهند.
وی، کوشش صبورانه و مسؤلانه جامعه آزمایشگاهی را داری نقشی تعیین‌کننده عنوان و اظهار کرد: وجدان کاری و داشتن صبر و حوصله دو شرط لازم برای افزایش دقت کارکنان آزمایشگاه‌ها است.
رئیس دانشگاه با بیان اینکه تجهیزات به‌روز آزمایشگاهی برای بیمارستان علامه بهلول گنابادی خریداری شده است، گفت: تلاش کرده‌ایم تا با تامین تجهیزات مورد نیاز و با توجه به وجود نیروهای متخصص و باتجربه، آزمایشگاه این بیمارستان را به یک آزمایشگاه مرجع در منطقه تبدیل کنیم.
دکتر احمدی با تاکید بر لزوم دقت در کار آزمایشگاه‌ها، گفت: خطای آزمایشگاهی اشتباه بزرگی است که با زندگی مردم سرکار دارد.
وی ضمن قدردانی از تلاش‌ها و خدمات کارشناسان و پرسنل آزمایشگاه‌های بیمارستان‌ها، معاونت بهداشت و مراکز جامع سلامت در ایام تعطیلات نوروز و به ویژه در طی اجرای طرح تحول نظام سلامت که حجم کاری بیشتری را متحمل شدند، از مدیران، کارشناسان و پرسنل آزمایشگاه‌های خصوصی جهاد دانشگاهی و بهار هم قدردانی و سپاسگزاری کرد.
یادآور می‌شود، مراسم گرامیداشت روز آزمایشگاه، سی‌ام فروردین ماه، با حضور رئیس دانشگاه، معاون درمان، معاون بهداشت، رئیس شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان آیت‌الله مدنی بجستان، جمعی از اعضاء هیأت علمی و کارشناسان آزمایشگاه‌های معاونت درمان و معاونت بهداشت دانشگاه برگزار شد.