امروزشنبه, 01 مهر 1396 05:42
بازدید کل
1996219

برگزاری مسابقه دوچرخه‌سواری به مناسبت هفته سلامت

در گرامیداشت هفته سلامت سال 96 و همزمان با عید مبعث، یک دوره مسابقه دوچرخه‌سواری عمومی ویژه آقایان در شهر گناباد برگزار شد.
                                                                               برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، در این برنامه ورزشی که به همت ستاد برگزاری هفته سلامت دانشگاه علوم پزشکی و در راستای ترویج فرهنگ ورزش همگانی و افزایش شادابی و نشاط در جامعه برگزار شد، شرکت‌کنندگان مسیر سه کیلومتری از ستاد مرکزی دانشگاه – میدان آزادگان – میدان بسیج تا پردیس دانشگاه را رکاب زدند.
در پایان این برنامه ورزشی که حدود 80 نفر از آقایان در رده‌های سنی مختلف حضور داشتند، به قید قرعه به 19 نفر از شرکت‌کنندگان جوایزی از جمله دوچرخه و گرمکن ورزشی اهدا شد.
در مراسم پایانی این دوچرخه سواری که در سالن ورزشی پوریا پردیس دانشگاه برگزار شد، مسابقاتی از جمله دارت هم بین شرکت‌کنندگان برگزار و به نفرات برتر جوایزی اهداء شد.