امروزسه شنبه, 28 شهریور 1396 19:58
29007
55604
28557726

برگزاری همایش هیات‌های امناء و ستاد پایش برنامه عملیاتی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های منطقه ۹

همایش هیات‌های امناء و ستاد پایش برنامه عملیاتی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های منطقه ۹ آمایشی کشور در مشهد برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، رئیس دبیرخانه هیات امناء دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: در این نشست که در دو حیطه هیات‌های امناء دانشگاه‌ها و دانشکده‌های قطب ۹ کشور و بررسی برنامه عملیاتی با حضور اعضای هیات امناء، روسای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی قطب ۹ کشور، اعضای هیات رییسه، مدیران پایش عملکرد دانشگاه‌ها و دانشکده‌‌های قطب ۹، مدیران پایش ستادی وزارت بهداشت و جمعی از مسئولان استانی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد، علاوه بر بررسی گزارش برنامه عملیاتی سال ۹۵، در خصوص برنامه عملیاتی سال ۹۶ نیز مباحثی مطرح گردید.
محمدرضا قدیمی افزود: معاون برنامه‌ریزی و حقوقی امور مجلس وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این مراسم، پایش برنامه عملیاتی را تضمین کننده ادامه راه عنوان کرد و بر پایش مستمر آن تاکید نمود.
معاون برنامه‌ریزی و حقوقی امور مجلس وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ادامه جایگاه هیات امناء در سطح دانشگاه‌های علوم پزشکی را بسیار حیاتی و اثرگذار دانست و تاکید کرد که شاخص های ارزیابی در هيات امنای دانشگاه‌ها باید از دل برنامه‌ریزی عملیاتی خارج شود.
مهندس موهبتی به ایجاد کمیسیون دائمی هیات‌امناء نیز اشاره کرد و یادآور شد: تمامی مصوبات هیات امناء در این کمیسیون و مباحث مشترک در ستاد دنبال خواهد شد.
رئیس دبیرخانه هیات امناء دانشگاه علوم پزشکی گناباد اظهار داشت: در ادامه این جلسه، مدیرکل برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سخنانی، برنامه عملیاتی را یکی از حلقه های مفقوده در نظام برنامه‌ریزی کشور عنوان کرد و وزارت بهداشت را یکی از وزارت‌های پیشگام در این زمینه برشمرد.
قدیمی با اشاره به اینکه  ۱۶ ماه از زمان اجرای برنامه عملیاتی در وزارت متبوع می‌گذرد، گفت: دکتر رئوفی با نقل قولی از مقام عالی وزارت فعالیت‌های انجام گرفته در دانشگاه‌های علوم پزشکی در زمینه برنامه عملیاتی را بهتر از حد تصور عنوان کرد و گفت: دانشگاه‌های علوم پزشکی موفق شده‌اند، حرکتی موفق‌تر از ستاد انجام داده و بسیار بهتر از آن چیزی که انتظار می‌رفت برنامه را رو به جلو هدایت کنند.
قدیمی افزود: معاون دفتر برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی نیز طراحی برنامه عملیاتی سال ۹۶ را بر اساس سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری و اهداف کلان کشور برشمرد و تاکید کرد: فعالیت‌ها و برنامه‌ها متناسب با ساختار دانشگاه‌ها و به تفکیک برنامه‌های هر معاونت تدوین گردیده است تا بتوانیم سهم هر یک را در تحقق برنامه‌ها مورد پایش قرار دهیم.
وی بیان کرد: حضور موثرتر معاونت‌ها و حوزه‌های ستادی، امکان ثبت اختصاصی برنامه‌های اختصاصی دانشگاه‌ها در سامانه پایش برنامه عملیاتی وزارت، مشارکت جدی‌تر دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی، بهره‌گیری از بازخوردهای اصلاحیه برنامه عملیاتی سال ۹۶، برگزاری همایش، کارگروه و جلسه با دانشگاه‌های منتخب، اخذ نظرات صاحب‌نظران و بررسی مجدد اسناد بالادستی و ارسال پیش نویس برنامه عملیاتی و اخذ نظرات از دانشگاه‌ها از جمله ویژگی‌هایی است که برای برنامه عملیاتی در سال جاری در نظر گرفته شده است.
رئیس دبیرخانه هیات امناء دانشگاه گفت: در ادامه این نشست، اعضای هیات امناء دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی منطقه 9 در جلسه جداگانه‌ای به بررسی دستورات مشترک اولین جلسه سال 96 پرداختند.