امروزجمعه, 23 آذر 1397 18:47

مراسم گرامیداشت روز حراست برگزار شد

به مناسبت فرا رسیدن فرخنده میلاد حضرت صاحب‌الزمان(عج) و روز حراست، گردهمایی با حضور کارکنان حراست دانشگاه برگزار گردید.

در این مراسم که امام جمعه و مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه، رئیس دانشگاه و رئیس اداره اطلاعات شهرستان و مسئول دفتر رئیس دانشگاه حضور داشتند، مدیر حراست دانشگاه گزارشی از اهم عملکرد فعالیت ها در سال 95 به سمع حاضرین رساند.
در ادامه دکتر احمدی ضمن عرض تبریک اعیاد شعبانیه و تشکر از حضور مسئولین و تلاش‌های کارکنان حوزه حراست، به اهمیت جایگاه حراست در دانشگاه از دیدگاه ائمه اطهار(ع) اشاره نمود و از انعکاس مسایل پیرامون حوزه‌های مختلف دانشگاه و همکاری در موضوع طرح تحول نظام سلامت قدردانی کرد.
در ادامه جلسه، رئیس اداره اطلاعات و امام جمعه شهرستان به بیان و تشریح مسایل پیرامون این حوزه پرداختند.
در پایان مراسم از کارکنان حوزه حراست قدردانی گردید.