امروزسه شنبه, 30 مهر 1398 12:54

حضور اعضاء هیئت رئیسه ، اساتید ، دانشجویان و کارکنان دانشگاه در مراسم گرامیداشت 9 دی

در این گردهمایی که با عنوان تجمع عاشقان ولایت قبل از خطبه های نماز جمعه در مسجد جامع و مصلی امام خمینی (ره) گناباد برگزار شد ، فرماندار گناباد با بیان اینکه این آخرین فتنه نخواهد بود همان طور كه در طول تاریخ اسلام ، مسلمانان با فتنه صفین ، دهم محرم سال 61 هجری ، فتنه مشروطه و فتنه های فراوان بعد از انقلاب مواجه شدند. محمد صفایی ، غافلگیری و پیچیدگی را دو ویژگی فتنه عنوان کرد و افزود: در فتنه تشخیص مسیر صحیح سخت است و تنها انسانهای بصیر هستند كه می توانند از دل فتنه سربلند بیرون آیند. وی با اشاره به در پیش بودن نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در 12 اسفند بر هوشاری مردم در برابر توطئه های دشمن تأکید کرد و افزود: مجلس ، نیاز به انسانهای پاكدست، پاكدامن و امانتدار دارد و كسی كه گرفتار كجروی و بی تقوایی است نمی تواند وكالت یك ملت مومن را بپذیرد.
شایان ذکر است جمعی از اعضاء هیأت رئیسه ، اساتید ، دانشجویان و کارکنان دانشگاه پس از تجمع در محل ستاد مرکزی به سمت مصلی امام خمینی (ره) حرکت و در این مراسم حضور یافتند.