امروزشنبه, 01 مهر 1396 05:43
بازدید کل
1996219

اهتمام ویژه دانشگاه علوم پزشکی برای عمل به نیات واقفین و خیرین حوزه سلامت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در جلسه هیئت امنای مجمع خیرین سلامت با اشاره به نقش مهم این مجمع در هدفمندکردن کمک‌های خیرین حوزه سلامت بر اساس نیازهای موجود، گفت: این دانشگاه اهتمام ویژه‌ای برای عمل به نیات واقفین و خیرین حوزه سلامت دارد.

به گزارش وب‌دا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در چهارمین جلسه هیئت امنای مجمع خیرین سلامت شهرستان‌های گناباد و بجستان با تشریح تاریخچه راه‌اندازی دانشگاه علوم پزشکی گفت: هم‌اکنون حدود 1600 دانشجو در 25 رشته مقطع تحصیلی در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.
دکتر رضا احمدی با بیان اینکه تعداد اعضای هیئت علمی از 46 نفر در سال 92 به 90 عضو هیئت علمی در سال جاری رسیده است، اظهار کرد: 320 دانشجو در رشته پزشکی عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشغول تحصیل هستند که اولین گروه از آن‌ها، مهرماه امسال دانش‌آموخته می‌شوند.
وی 80 درصد دانشجویان این دانشگاه را غیر بومی عنوان و ابراز کرد:  در بخش خوابگاهی، با نبود خوابگاه متاهلی مواجه هستیم که خیرین سلامت می‌توانند در این زمینه دانشگاه را یاری کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان اینکه متوسط زمان ساخت یک بیمارستان 10 تا 15 سال است، تصریح کرد: خوشبختانه بیمارستان علامه بهلول گنابادی در مدت هفت سال و باکیفیت مورد قبول وزارت بهداشت و سازمان مدیریت تکمیل، تجهیز و راه‌اندازی شد.
دکتر احمدی با اشاره به اینکه ساختمان دانشکده پزشکی دانشگاه با 5600 مترمربع زیربنا آماده افتتاح و بهره‌برداری است، اظهار امیدواری کرد که کلینیک ویژه و مرکز غربالگری سرطان دانشگاه نیز تا هفته دولت، تکمیل و آماده افتتاح و بهره‌برداری شود.
وی، بهسازی و بازسازی 8 هزار مترمربع از مراکز جامع سلامت و خانه‌های بهداشت را از دستاوردهای طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت عنوان و خاطرنشان کرد: در همین راستا، هم‌اکنون 30 پروژه بهداشتی شامل مراکز جامع خدمات سلامت، خانه‌های بهداشت، پانسیون پزشکان و پایگاه‌های غیرضمیمه مراکز جامع خدمات سلامت در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی گناباد در حال احداث است.
دکتر احمدی با اشاره به احداث مجتمع سلامت در زمین اهدایی مرحوم علیزاده، تاکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی اهتمام ویژه‌ای دارد که به طور دقیق و بر اساس نیت خیرین، کمک‌های آن‌ها را در راستای ارائه خدمات در بخش‌های مختلف سلامت بکار گیرد.
وی با بیان روایاتی از پیامبر اعظم(ص) به اهمیت کار خیر در اسلام پرداخت و گفت: بهتر است تا وقتی که زنده‌ هستیم از مال و ثروت خود در راه کارهای خیر، اهدا کنیم.