امروزسه شنبه, 28 شهریور 1396 19:57
بازدید کل
1983480

تخلفات اداری از بزرگترین امراض یک سازمان است

معاون دفتر هماهنگی هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تخلفات اداری از بزرگترین امراض یک سازمان است.

به گزارش وب‌دا، ابوالفضل روزبه معاون دفتر هماهنگی هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در کارگاه آموزشی آشنایی با قوانین و مقررات رسیدگی به تخلفات اداری ویژه مدیران و رابطین کارگزینی ضمن قدردانی از مسئولین دانشگاه، از تلاش‌ها و فعالیت‌های هیئت رسیدگی به تخلفات اداری دانشگاه تشکر کرد و گفت: خوشبختانه در دانشگاه علوم پزشکی گناباد، مشکلی در زمینه رسیدگی به پرونده‌ها و تخلفات نداشتیم و روند بررسی و صدور حکم به خوبی صورت گرفته است.
وی در ادامه، مباحثی در خصوص تخلفات و مجازات‌های اداری و تفاوت آن‌ها با جرم، قوانین و مقررات رسیدگی به تخلفات اداری در نظام اداری و ساختار و فرآیند رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان دولت ارائه کرد.
وی با تعریف سازمان و تفاوت‌های یک سازمان سالم و بیمار، اظهار کرد: گرایش کاری کند، سوء‌تفاهم زیاد در مکاتبات کتبی و شفاهی، جایگزین شدن اهداف فردی با اهداف سازمانی، انجام نشدن کارها در مسیر درست و قانونی خود، نارضایتی شغلی زیاد و اعتماد کم نسبت به مدیریت از جمله ویژگی‌های یک سازمان بیمار است.
معاون دفتر هماهنگی هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تخلفات اداری را از بزرگترین امراض یک سازمان عنوان و ابراز کرد: اگر در مواقع بروز تخلف به موقع برخورد کنیم، گام بزرگی در جهت اصلاح سازمان برداشته‌ایم.
روزبه، تمرکز در آموزش، پیشگیری، نظارت‌های میدانی، رسیدگی سریع به گزارش‌های تخلف در هر رده سازمانی و تلاش برای ایجاد روش‌ها و رویه‌های مستندسازی را از جمله راهکارهای کاهش تخلفات اداری برشمرد.
وی، انضباط اداری را رعایت قوانین، مقررات، آیین‌نامه‌ها، بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های اداری تعریف کرد و افزود: عدم رعایت قوانین، مقررات، ضوابط، آیین‌نامه‌ها و قراردادهای جمعی توسط هر یک از کارمندان در هر جایگاه سازمانی به صورت عمد یا غیرعمد که به نوعی پیامدهای ناگواری به دنبال دارد، تخلفات اداری نامیده می‌شود.
وی با بیان اینکه تخلفات اداری ممکن است به صورت کوتاهی عمد یا غیرعمد در انجام وظایف باشد، تصریح کرد: برخی از تخلفات اداری ممکن است جرم هم باشند که هیئت‌های بدوی رسیدگی به تخلفات اداری مکلف هستند علاوه بر رسیدگی به آن‌ها، مراتب را به مراجع قضائی نیز ارجاع و گزارش نمایند.
معاون دفتر هماهنگی هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان وزارت بهداشت تاکید کرد: رسیدگی به تخلفات اداری و اجرای مجازات‌های اداری مشمول مرور زمان نیست.
روزبه در ادامه مباحث این کارگاه آموزشی، ضمن بیان تاریخچه‌ای از مقررات انضباطی، در خصوص مراجع قانونی ذیربط در رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان دولت، مصادیق و روند رسیدگی به تخلفات اداری و همچنین مجازات‌های پیش‌بینی شده در این خصوص، مطالبی ارائه کرد.
برای مشاهده تصاویر کلیک کنید