امروزپنج شنبه, 05 مرداد 1396 18:58
ماه گذشته
بازدید کل

پایان کار کنکور 96 در مرحله آزمون‌ها با برگزاری گروه زبان‌های خارجی

آزمون سراسری سال ۹۶ با برگزاری آزمون گروه آزمایشی زبان‌های خارجی در پردیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد پایان یافت.

به گزارش وب‌دا، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گناباد و نماینده تام‌الاختیار دانشگاه در برگزاری آزمون سراسری سال 96 در شهرستان گناباد گفت: همزمان با سراسر کشور، آزمون سراسری سال ۹۶ ، عصر امروز جمعه 16 تیرماه با رقابت داوطلبان در گروه آزمایشی زبان‌های خارجی پایان یافت.
دکتر رضا اسماعیلی با بیان اینکه داوطلبان گروه زبان‌های خارجی 12درصد کل شرکت کنندگان کنکور امسال در حوزه امتحانی گناباد را تشکیل می‌دادند، گفت: در آزمون  گروه زبان‌های خارجی 119 داوطلب زن و 83 داوطلب مرد شرکت داشتند.
وی افزود: داوطلبان آزمون گروه زبان‌های خارجی به ۱۰۰ سئوال عمومی در دفترچه شماره یک در مدت ۷۵ دقیقه و به ۷۰ سئوال اختصاصی زبان تخصصی (انگلیسی- فرانسه - آلمانی) در دفترچه شماره دو در مدت ۱۰۵ دقیقه پاسخ دادند.
یادآور می‌شود، آزمون سراسری سال ۹۶ در روزهای پنجشنبه و جمعه ۱۵ و ۱۶ تیرماه در ۳۷۲ شهرستان و ۴۷۸ حوزه امتحانی در کشور و ۲۷ حوزه در ۲۳ کشور دنیا با حضور ۹۳۰ هزار و ۲۰۸ داوطلب برگزار شد که از این تعداد 1648 داوطلب در دانشگاه علوم پزشکی گناباد، آزمون دادند.