امروزدوشنبه, 29 آبان 1396 12:46
بازدید کل
2098344

حضور بانوان دانشگاه در راهپیمایی روز ملی حجاب و عفاف

بانوان شاغل در دانشگاه علوم پزشکی گناباد همگام با سایر بانوان گنابادی در راهپیمایی و تجمع با شکوه روز حجاب و عفاف شرکت کردند.

به گزارش وب‌دا، همزمان با 21تیرماه، سالروز حمله به مسجد گوهرشاد و کشتار مردم به دست رضاخان که به نام روز حجاب و عفاف نام‌گذاری شده است، بانوان شاغل در دانشگاه علوم پزشکی گناباد همگام با سایر بانوان گنابادی در راهپیمایی و تجمعی که به همین مناسبت برگزار شد، شرکت کردند.
در این راهپیمایی که از میدان آزادگان آغاز شد و تا مسجد جامع و مصلی امام خمینی(ره) گناباد ادامه داشت، شرکت‌کنندگان با سردادن شعارهایی همچون «عفاف ما نشانه دین ماست، محصول انقلاب خونین ماست»، «چادر حجاب برتر، لبیک به امر رهبر» و «اشاعه فساد و بی حجابی، سیاست کهنه آمریکایی»، خواستار گسترش فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه شدند.
نماینده ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گناباد در تجمع پایانی این راهپیمایی، با بیان اینکه ابعاد شخصیتی علامه بهلول گنابادی به عنوان طلایه‌دار مقابله با کشف حجاب رضاخانی و ترویج دهنده عفاف و حجاب در جامعه ناشناخته مانده است، اظهار کرد: این علامه بزرگ در گناباد به عنوان زادگاه خود نیز مظلوم واقع شده و هیچ تابلو و پلاکاردی از وی در سطح شهر وجود ندارد.
حجت الاسلام سید هاشم موسوی تصریح کرد: علامه بهلول گنابادی در راه ترویج عفاف و حجاب و مقابله با کشف حجاب رضاخانی مرارتهای بسیار و 25 سال زندان و تبعید در افغانستان را به جان خرید ولی از عزم خود در این زمینه کوتاه نیامد.
وی با تاکید بر اینکه مسئولان ذیربط تاکنون به خوبی به وظایف خود در ترویج فرهنگ عفاف و حجاب عمل نکرده‌اند، گفت: همه بخش‌های جامعه باید در این زمینه بیشتر احساس مسئولیت کنند.
نماینده ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج سپاه گناباد با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب در مقابله با تهاجم و شبیخون و ناتوی فرهنگی و تبیین وظایف برای 16 دستگاه اجرایی و فرهنگی در قانون عفاف و حجاب، اظهار کرد: ترویج مسائل ارزشی جز با هم‌افزایی و توجه بیشتر مسئولان و دست اندرکاران ذیربط محقق نمی‌شود.
حجت الاسلام موسوی با بیان اینکه تکریم و دفاع از عفاف و حجاب از ضرورت‌های پاسداشت فرهنگ دینی و عوامل اقتدار ملی محسوب می‌شود، تاکید کرد: عفاف و حجاب مساله شخصی و خصوصی نیست بلکه محور مهم تعظیم شعائر اسلامی و ارزشی است و هر اندازه به این مساله اهمیت بیشتری داده شود، ارزش‌های اسلامی در برابر ترفندهای دشمنان بیشتر محافظت می شود.