امروزدوشنبه, 31 ارديبهشت 1397 17:42

کسب شش عنوان برتر در جشنواره فرهنگی ورزشی نیروهای حراست منطقه 9 کشور

کارکنان حراست دانشگاه علوم پزشکی گناباد موفق شدند در جشنواره فرهنگی ورزشی نیروهای حراست منطقه 9 کشور، شش عنوان برتر را کسب کنند.

به گزارش وب‌دا، مدیر حراست دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: در این جشنواره فرهنگی ـ ورزشی که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد، 190 ورزشکار از کارکنان حراست‌های منطقه 9 کشور حضور داشتند.
حمیدرضا آذرمهری افزود: 6 نفر از کارکنان این مدیریت در رشته‌های مختلف این جشنواره فرهنگی ـ ورزشی شرکت داشتند.
وی اظهار کرد: یحیی دادستانی مقام اول رشته دارت و مقام دوم رشته دوی استقامت، مهدی عجم مقام سوم رشته دوی استقامت و حامد منصوری، یحیی دادستانی و امید حسین‌پور به طور مشترک مقام چهارم رشته تیراندازی با تپانچه این مسابقات را کسب کردند.
وی خاطرنشان کرد: یحیی دادستانی و مهدی عجم با کسب عناوین برتر، مجوز راهیابی به مسابقات کشوری را کسب کردند که اواخر شهریورماه برگزار خواهد شد.