امروزشنبه, 01 مهر 1396 05:41
بازدید کل
1996219

حضور اعضای هیئت رئیسه در مراسم غبارروبی گلزار شهدا

مراسم گرامیداشت هفته دولت با حضور مسئولین شهرستان گناباد در گلزار شهدا بهشت قاسم و غبارروبی و عطرافشانی قبور مطهر شهدا آغاز شد.

به گزارش وب‌دا، در اولین روز از گرامیداشت هفته دولت، دکتر احمدی رئیس دانشگاه و جمعی از اعضای هیئت رئیسه و مدیران دانشگاه به همراه امام جمعه، معاون فرماندار و سایر مسئولین شهرستان گناباد در گلزار شهدا بهشت قاسم حضور یافتند.
شرکت‌کنندگان در این مراسم پس از قرائت زیارت شهدا، ضمن عطرافشانی و غبارروبی گلزار مطهر شهدا، با قرائت فاتحه و اهدا شاخه‌های گل، یاد و خاطره آن‌ها را گرامی داشتند و با آرمان‌های امام راحل(ره) و شهدا تجدید میثاقی دوباره بستند.
صادقی، معاون فرماندار گناباد در این مراسم ضمن تبریک هفته دولت، گفت: شهدا نیازی به حضور ما ندارند بلکه این ما هستیم که با حضور در گلزار شهدا و ادای احترام به آن‌ها، تلاش می‌کنیم تا یاد و راهشان را ادامه دهیم.