امروزیکشنبه, 28 مهر 1398 15:19

انس روح شهید با جسم او باعث ایجاد فضای معنوی در دانشگاهها می گردد

مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد در جلسه ستاد هماهنگی تدفین شهدای گمنام این دانشگاه گفت: انس روح شهید با جسم او باعث ایجاد فضای معنوی در دانشگاهها می گردد .
حجت الاسلام صادقی نسب با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری که پیکر مطهر و معطر شهیدان هرجا آرام گیرد یاد مبارک و آرام بخش را در فضا می پراکند، تدفین این شهدای گرانقدر در دانشگاه را همزمان با شهادت حضرت زهرا (س) موجب ایجاد تحول و فضای معنوی در دانشگاه عنوان کرد.
وی با اشاره به فرمایش شهید مطهری  که "شهید قلب تاریخ است" ، اظهار داشت: همچون قلب که مایه حیات بدن است اگر در جامعه ای راه و رسم و یاد شهید نباشد، آن جامعه مرده است. وی، حضور شهدای گمنام در دانشگاهها را موجب ایجاد شور و نشاط و معنویت خاص در فضای دانشگاهها عنوان و اظهار امیدواری کرد نسل جوان و فرهیخته و دانشگاهیان بیش از پیش با شهدا انس گرفته و با الگو گرفتن از آنها در مسیر تعالی قدم بگذارند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم در این جلسه، امنيت،آسايش و اقتدار امروز جامعه را مرهون ایثار و رشادت شهدا و رزمندگان دانست و گفت: وظیفه ما در شرایط کنونی قدردانی از ایثارگری ها و استمرار راه آنهاست.
دکتر علیرضا مسلم، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را رمز پیروزی ملت ایران بر دشمنان عنوان کرد و افزود: شهدا در دوران دفاع مقدس درس ايستادگي، مقاومت و  پايداري را به ما آموختند و ما بايد با الگو گرفتن از راه و روش آنان در عرصه هاي مختلف اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و عمرانی با جديت تلاش کنيم. وی پاسداري از خون شهدا را تضمین کننده پايداري انقلاب اسلامي دانست و خاطر نشان کرد: میزبانی از شهدای گمنام توفیق بزرگی است که نصیب این دانشگاه شده است و امیدواریم بتوانیم میزبان شایسته ای باشیم. وی تصریح کرد: باید با برنامه‌ریزی مناسب و همکاری همه نهادهای اجرایی، برای میزبانی از این شهدای گرانقدر تمام تلاش خود را بکار بگیریم تا مراسم استقبال، تشییع و تدفین با شکوه خاصی برگزار شود.
در این جلسه که فرماندار، سرپرست و معاونین دانشگاه علوم پزشکی، روسا و معاونین مراکز آموزش عالی و جمعی از مسئولین دستگاهها و نهادهای اجرایی شهرستان حضور داشتند در خصوص برگزاری مراسم استقبال، تشییع و تدفین پیکر مطهر شهدای گمنام بحث و تبادل نظر شد.
شایان ذکر است مراسم استقبال از پیکر مطهر این دو شهید گمنام ، عصر شنبه 24 فروردین ماه در محل گلزار شهدای گمنام مرقد علامه بهلول و مراسم تشییع و تدفین 25 فروردین ماه همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)، از میدان امام خمینی به سمت پردیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار می شود.