امروزدوشنبه, 29 آبان 1396 11:09
بازدید کل
2098344

پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت روز کارمند 96

دکتر رضا احمدی رئیس دانشگاه در پیامی ضمن گرامیداشت هفته دولت و روز کارمند، از تلاش‌های ارزنده کارکنان دانشگاه در راستای ارائه خدمت و کسب موفقیت‌های به دست آمده قدردانی کرد.

به گزارش وب‌دا، متن پیام دکتر احمدی رئیس دانشگاه به این شرح است؛
همکاران ارجمندم در دانشگاه علوم پزشکی گناباد
سومین روز هفته دولت مقارن با چهارم شهریورماه روز کارمند نام گرفته است تا فرصتی برای قدردانی از تلاش‌های صادقانه کارمندان محترم دولت باشد.
بی شک خدماتی که توسط دانشگاه ارائه می‌شود و موفقیت‌هایی که حاصل شده است مرهون تلاش همه شما همکاران عزیز است، لذا فرصت را مغتنم می‌شمارم و به مناسبت فرارسیدن این روز از تلاش‌های ارزنده شما همکاران ارجمندم در خانواده بزرگ و خدوم دانشگاه علوم پزشکی گناباد قدردانی می‌نمایم.
امیدوارم خداوند به همه ما یاری دهد تا در مسیر رضایت او و خدمت صادقانه و بی منت به مردم شریف گام برداریم.
سلامتی و دعای خیر مردم را برایتان آرزومندم.

دکتر رضا احمدی