امروزسه شنبه, 04 مهر 1396 11:01
بازدید کل
1996170

هفته دولت فرصت مناسبی برای اطلاع‌رسانی خدمات است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی در مراسم افتتاح خانه بهداشت شهدای جزین گفت: ایامی همچون دهه فجر و هفته دولت، فرصت مناسبی برای اطلاع‌رسانی خدمات دولت به مردم است.

به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی در این مراسم که فرماندار و جمعی از مسئولین شهرستان بجستان، رئیس و کارشناسان شبکه بهداشت و درمان، دهیار، اعضای شورای اسلامی و اهالی روستای جزین حضور داشتند، گفت: بحمدا... سلامت مردم و دسترسی به خدمات این حوزه در تمامی دولت‌های بعد از انقلاب مطرح بوده است ولی در دولت یازدهم، مقوله سلامت از اولویت دهم به بعد دولت‌ها به اولویت اول یا دوم تبدیل شد.
وی افزود: با حمایت‌های روسای قوای مجریه و مقننه و همچنین درایت دکتر قاضی‌زاده هاشمی، طرح تحول نظام سلامت در دولت تدبیر و امید آغاز شد و توانست تاثیر زیادی در افزایش رضایت‌مندی مردم داشته باشد.
رئیس دانشگاه با تاکید بر اینکه پیشگیری مقدم بر درمان است، اظهارکرد: پیشگیری به راحتی و با صرف هزینه اندکی قابل انجام است ولی هزینه‌های درمانی بسیار بالا و گران است.
دکتر احمدی ادامه داد: به عنوان مثال حدود 5 میلیون نفر در ایران به بیماری دیابت مبتلا هستند که این بیماری تاثیر زیادی بر همه اعضا از جمله قلب، کلیه، مغز و ... دارد و اگر زود تشخیص داده شود و درمان مناسب شروع گردد، هزینه‌های بسیاری کاهش خواهد یافت.
وی با بیان اینکه دولت‌ها همواره دسترسی عادلانه به خدمات  را سرلوحه کار خود قرار داده‌اند، ابراز کرد: در همین راستا خانه‌های بهداشت روستایی از اوایل انقلاب در کشور شکل گرفت و بهورز به عنوان یک برند جمهوری اسلامی در دنیا مطرح شد.
رئیس دانشگاه با اشاره به اینکه هم‌اکنون خدمات حوزه بهداشت در 17مرکز سلامت جامعه و 46 خانه بهداشت به مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان ارائه می‌شود، گفت: با خدمات ارائه شده در این مراکز و توجه جدی به واکسیناسیون، بار بیماری‌های عفونی کاهش یافته است ولی بیماری‌های غیرواگیر همچون دیابت، پرفشاری خون، چاقی و ... بیداد می‌کند.
دکتر احمدی با بیان اینکه طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت اقدامات خود را در قالب ده پروژه پشتیبان و 15 برنامه ملی آغاز کرد، افزود: تامین 436 قلم داروی اساسی در مراکز سلامت و هفت قلم داروی مکمل دارویی، اضافه شدن واکسن پنتاوالان به جدول واکسیناسیون کشور و ارائه خدمات دندان‌پزشکی به مردم از جمله مهمترین اقدامات انجام شده در راستای طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت بود.
وی، انعقاد تفاهم‌نامه بین استانداران، فرمانداران و وزیر بهداشت در راستای احداث واحدهای بهداشتی و درمانی برای تقویت زیرساخت‌های ارائه خدمات مطلوب‌تر به مردم را از دیگر فعالیت‌های انجام شده در راستای طرح تحول نظام سلامت عنوان و اظهار کرد: با انعقاد تفاهم‌نامه بین وزیر بهداشت و فرماندار بجستان، عملیات اجرایی یک خانه بهداشت، یک مرکز جامع سلامت روستایی، یک پایگاه سلامت شهری و سه محل زیست پزشک در این شهرستان آغاز شد.
رئیس دانشگاه، احداث خانه بهداشت جزین را از جمله این پروژه‌ها بیان و ابراز کرد: علاوه بر این پروژه‌های احداث شده، چندین مرکز جامع سلامت و خانه بهداشت نیز در راستای این طرح در شهرستان بجستان، بهسازی و نوسازی شد.
دکتر احمدی با اظهار امیدواری از اینکه این زیرساخت‌های فراهم شده، بستری برای در دسترس بودن بیشتر خدمات برای مردم شود، از حمایت‌های نماینده مردم شهرستان های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی، فرماندار و امام جمعه و اعضای شورای اسلامی بجستان، قرارگاه سازندگی سپاه، دفتر فنی دانشگاه، رئیس و همکاران شبکه بهداشت و درمان بجستان، شورای اسلامی و مردم قدرشناس جزین قدردانی کرد.