امروزسه شنبه, 04 مهر 1396 11:03
بازدید کل
1996170

افتتاح 8 خانه بهداشت با هزینه‌ای بالغ بر یک میلیارد تومان

همزمان با هفته دولت، 8 خانه بهداشت در مجموع با 890 مترمربع زیربنا و با صرف هزینه‌ای بالغ بر یک میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید.

به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مراسم افتتاح همزمان سه پروژه حوزه بهداشت و درمان بخش کاخک که در پایگاه خیرساز اورژانس 115 این شهر برگزار شد، با تبریک هفته دولت، گفت: این هفته فرصت بسیار خوبی برای اطلاع‌رسانی خدمات دولت توسط مدیران نظام است.
دکتر احمدی اظهار کرد: همزمان با هفته دولت و در راستای طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت، 8 خانه بهداشت در مجموع با 450 مترمربع زیربنا و با صرف هزینه‌ای بالغ بر یک میلیارد تومان توسط دانشگاه علوم پزشکی به بهره‌برداری رسید.
وی با بیان اینکه پایگاه اورژانس 115 کاخک به همت خیرین این شهر احداث و با کمک دانشگاه تجهیز شد، ابراز کرد: همزمان با این پروژه، دو خانه بهداشت که در راستای طرح تحول نظام سلامت در روستاهای سنو و نجم‌آباد از توابع بخش کاخک احداث شده بود، افتتاح شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی با تاکید بر اینکه پیشگیری مقدم بر درمان است، افزود: در همین راستا طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت آغاز شد که بهسازی و نوسازی خانه‌های بهداشت و مراکز سلامت جامعه از اولویت‌های این طرح بود.
دکتر احمدی با اشاره به اینکه از آغاز طرح تحول نظام سلامت تا کنون، چهار میلیارد تومان برای بهبود فضای فیزیکی و تجهیز مراکز سلامت جامعه تحت پوشش دانشگاه هزینه شده است، تصریح کرد: در همین مدت یک میلیارد و 100 میلیون تومان برای تامین دارو و مکمل‌های دارویی مورد نیاز هزینه شده است.
وی ادامه داد: در راستای طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت، از سال گذشته عملیات اجرایی 30 پروژه بهداشتی با اعتبار 11 میلیارد تومان در منطقه تحت پوشش دانشگاه آغاز شده است.
رئیس دانشگاه با بیان بخشی از آیه 32 سوره مائده:« ...وَمَنْ أَحْيَاهَا فَكَأَنَّمَا أَحْيَا النَّاسَ جَمِيعًا....، و هر كس، كسى را زنده بدارد چنان است كه گويى تمام مردم را زنده داشته است.»، اظهارکرد: بر اساس تعالیم دینی و با توجه به اینکه انسان‌ها به منزله اعضای یک پیکر هستند، نجات یک نفر به معنی نجات همه انسان‌ها است.
دکتر احمدی با بیان اینکه دولت‌ها موظف هستند که خدمات مورد نیاز مردم را در مواقع اضطراری فراهم کنند، گفت: در همین راستا دانشگاه علوم پزشکی گناباد با 13 پایگاه جاده‌ای و دو پایگاه شهری نسبت به جمعیت، رتبه اول را در کشور دارا است.
وی، با بیان اینکه مدیریت سکته‌های قلبی و مغزی یک کار تیمی است که در قالب دو برنامه 724 و 247 در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی علامه بهلول گنابادی آغاز خواهد شد، اظهار کرد: در قالب برنامه 724 که کد اضطراری مدیریت سکته‌های مغزی است، تیمی متشکل از متخصصین مغز و اعصاب، داخلی اعصاب، داخلی یا گوارش، اورولوژی و طب اورژانس در سریع‌ترین زمان ممکن در خصوص روند درمان بیمار سکته مغزی تصمیم‌گیری خواهند کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی با بیان اینکه بر اساس آمار، 46 درصد مرگ ایرانیان بر اثر سکته‌های قلبی و مغزی است، اظهار کرد: در همین راستا مقرر شد که در بیمارستان‌های منتخب دو برنامه 724 و 247 اجرایی شود و سپس به همه کشور تعمیم داده شود و دانشگاه هم در حال آماده شدن مقدمات اجرای کد 724 در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی علامه بهلول گنابادی است که اجرای آن همراهی اورژانس پیش بیمارستانی را نیز می طلبد.
دکتر احمدی با قدردانی از تلاش‌های شبانه‌روزی همکاران سخت‌کوش اورژانس 115 کاخک، مرکز مدیریت بحران به ویژه دکتر باذلی و خیرین محترمی که با اهدا زمین و کمک‌های نقدی در احداث ساختمان پایگاه اورژانس 115 کاخک همکاری داشتند، گفت: با توجه به صعب‌العبور بودن برخی از مناطق بخش کاخک، یک دستگاه آمبولانس مخصوص مناطق کوهستانی به پایگاه اورژانس 115 کاخک افزوده شد.