امروزیکشنبه, 28 آبان 1396 17:43
36320
57953
28673028

حضور جمعی از اعضای هیئت رئیسه، اساتید، مدیران و کارکنان دانشگاه در مراسم گرامیداشت شهدای دولت

رئیس دانشگاه به همراه جمعی از اعضای هیئت رئیسه، اعضای هیئت علمی، مدیران و کارکنان دانشگاه در مراسم گرامیداشت شهیدان رجایی و باهنر که در مسجد جامع و مصلی امام خمینی(ره) گناباد برگزار شد، حضور یافتند.

به گزارش وب‌دا، همزمان با آخرین روز از هفته دولت، مراسم گرامیداشت شهیدان رجایی و باهنر با حضور فرماندار، رؤسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، نیروهای نظامی و انتظامی، جمعی از مدیران و کارکنان ادارات و نهادهای اجرایی و قشرهای مختلف مردم برگزار شد.
خدمتگزاری بی‌منت از ویژگی‌های شاخص شهیدان رجایی و باهنر است
دکتر محمدعلی نبی‌پور، فرماندار گناباد در این مراسم، خدمتگزاری بی‌منت را یکی از ویژگی‌های شاخص شهیدان رجایی و باهنر بیان کرد و افزود: اساس انقلاب اسلامی این بود که مسئولان، مردمی و در خدمت مردم باشند و بدون هیچ منتی، خدمتگزاری کنند.
وی با بیان اینکه همین روحیه خدمتگزاری شهیدان رجایی و باهنر باعث شد تا به رغم دوران کوتاه مسئولیت، اثرگذار و ماندگار باشند، تصریح کرد: امروز هم برای استمرار نظام مقدس جمهوری اسلامی باید از این شهیدان الگو بگیریم و قدر فرصت کوتاه خدمتگزاری به مردم را بدانیم.
فرماندار گناباد با بیان اینکه شهیدان رجایی و باهنر با منش صادقانه خود، تعریف جدیدی از خدمتگزاری اسلامی را ارائه کردند، گفت: دولت تدبیر و امید در دوره اول خدمات زیادی انجام داد و اکنون نیز باید با الگوگرفتن از این مدل اسلامی خدمت، خدمات بی‌منت را به مردم ارائه کنیم.
ویژگی‌های مدیر و کارکنان در نظام اسلامی
نبی‌پور، مردمی بودن و توجه به حقوق مردم را از مهم‌ترین ویژگی‌های یک مدیر در نظام اسلامی عنوان و اظهار کرد: پست و مقام‌های مسئولان برای خدمت به مردم است و همه مدیران و کارکنان دولت وظیفه دارند در مواجهه با مشکلات مردم، تسهیل‌گری کنند.
فرماندار گناباد، هم‌افزایی همه ادارات و دستگاه‌های غیر دولتی را برای تعالی و رشد و توسعه کشور و رفع مشکلات مردم ضروری دانست و تأکید کرد: عدم چابک‌سازی دستگاه‌های اجرایی موجب ایجاد نارضایتی در مردم شده است لذا راهی به جز افزایش بهره‌وری و مشخص شدن دقیق فرآیندهای اجرایی در نهادهای اجرایی نداریم.
وی با تأکید بر اینکه باید برای توسعه کشور و رفع مشکلات مردم، در خدمتگزاری رقابت ایجاد کرد، گفت: خدمتگزاری به مردم در نظام اسلامی یک ارزش است.
نبی‌پور با بیان اینکه به برکت نظام اسلامی، تحولات بزرگی در چهار دهه اخیر در کشور انجام شده است، گفت: برای توسعه، راهی به جز مشارکت دادن مردم در کارهای مختلف نداریم.
وی، احترام ارباب رجوع و خدمتگزاری بی‌منت به آن‌ها را یکی از پایه‌های اصلی حقوق شهروندی عنوان و بیان کرد: باید به مردم، حقوق و مطالبات آن‌ها احترام بگذاریم.