امروزیکشنبه, 28 آبان 1396 14:00
بازدید کل
2098344

طرح بازسازی و تجهیز تالار شهید دکتر چمران افتتاح شد

با حضور استاندار خراسان رضوی، طرح بازسازی و تجهیز تالار شهید دکتر چمران ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی گناباد افتتاح شد.

به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این مراسم که استاندار خراسان رضوی، جمعی از معاونان، مدیران و مشاوران استاندار، نماینده مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی، ائمه جمعه، سرپرستان شهرداری و شوراهای اسلامی گناباد و کاخک، فرماندار، اعضای شورای اداری، روسا و مدیران دستگاه‌های اجرایی استانی و شهرستانی، اعضای هیئت رئیسه، اعضای هیئت علمی، اساتید، مدیران و کارشناسان دانشگاه حضور داشتند، گفت: تالار شهید دکتر چمران حدود 25 سال پیش احداث شده بود که به دلیل فرسودگی زیاد و نداشتن امکانات و تجهیزات مناسب سرمایشی، گرمایشی، صدا، نور و روشنایی، کار بهسازی و تجهیز آن از سال گذشته آغاز شد.
وی افزود: تالار شهید دکتر چمران با زیربنای 380 مترمربع، بیش از 230 صندلی دارد که برای نوسازی و تجهیز آن سه میلیارد و 800 میلیون ریال هزینه شده است.
دکتر احمدی در پایان ضمن تشکر از پیمانکار این پروژه، از زحمات و تلاش‌های معاونت توسعه، دفتر فنی و روابط عمومی دانشگاه در اجرای طرح بازسازی و تجهیز تالار شهید دکتر چمران قدردانی کرد.