امروزسه شنبه, 04 مهر 1396 11:04
بازدید کل
1996170

دستاوردهای دانشکده پزشکی خوب و چشمگیر است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مراسم دانش‌آموختگی اولین دوره پزشکی عمومی این دانشگاه گفت: دستاوردهای دانشکده پزشکی خوب و چشمگیر است.

به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی در این مراسم که با حضور استاندار خراسان رضوی، جمعی از معاونان، مدیران و مشاوران استاندار، نماینده مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی، ائمه جمعه، سرپرستان شهرداری و شوراهای اسلامی گناباد و کاخک، روسا و مدیران دستگاه‌های اجرایی استانی و شهرستانی، اعضای هیئت رئیسه، اعضای هیئت علمی، اساتید، مدیران وکارشناسان دانشگاه و خانواده دانشجویان در تالار شهید دکتر چمران برگزار شد، گفت: به رغم نوپا بودن دانشکده پزشکی این دانشگاه ولی به لطف خداوند متعال، همت اساتید و تلاش دانشجویان، دستاوردها و موفقیت‌های خوبی در رشته پزشکی عمومی کسب شده است.
وی تصریح کرد: قبولی 100درصدی دانشجویان در آزمون جامع علوم پایه، امتحان جامع پیش کارورزی و آزمون جامع صلاحیت بالینی، قرارگرفتن یکی از دانشجویان پزشکی عمومی در بین 2/5 درصد برتر امتحان پیش کارورزی، قرارگرفتن دو نفر از دانشجویان در تیم هشت نفره کلان منطقه 9 آمایشی و انجام کارهای تحقیقاتی کاربردی و موفق از جمله موفقیت‌های کسب شده در دانشکده پزشکی است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان اینکه مسئولین و مدیران دانشگاه تلاش کرده‌اند تا بستر آموزشی لازم برای آموزش دانشجویان پزشکی فراهم شود، اظهار کرد: به منظور ارتقای کیفیت آموزش، تعداد اعضای هیئت علمی بالینی دانشکده پزشکی از پنج نفر در سال 92 به 33 نفر افزایش یافته است.
دکتر احمدی با اشاره به فراهم نمودن امکانات رفاهی و اسکان مناسب دانشجویان پزشکی در طی دوره هفت ساله پزشکی عمومی، افزود: در این مدت تلاش شد تا علاوه بر امکانات رفاهی، تجهیزات و امکانات آموزشی به روز و فضاهای بالینی مناسبی از جمله بسترهای آموزشی پیش‌بینی شده در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی علامه بهلول گنابادی فراهم شود.
وی ادامه داد: استفاده از بستر آموزش مجازی در امر آموزش دانشجویان پزشکی یکی دیگر از ظرفیت‌های خوب استفاده شده در این دانشگاه است که مصداق کاملی از اقتصاد مقاومتی است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان اینکه ساختمان جدید دانشکده پزشکی این دانشگاه به زودی با 5600 مترمربع زیربنا افتتاح می‌شود، گفت: در این ساختمان، کلاس‌های درس، آزمایشکاه‌ها و سالن‌های تشریح با تکنولوژی مناسب و به روز احداث و تجهیز شده است.
دکتر احمدی با قدردانی از همه مسئولان و دست‌اندرکارانی که در راه‌اندازی دانشگاه و رشته پزشکی این دانشگاه تلاش کردند، گفت: مجوز پذیرش دانشجو در دوره پزشکی عمومی این دانشگاه، 18 اسفندماه 88 از شورای گسترش دانشگاه‌ها صادر شد و از مهرماه 89 اولین گروه دانشجویان در این رشته پذیرش شدند که خوشبختانه امروز پس از هفت سال، دانش‌آموختگی خود را جشن می‌گیرند.
وی با بیان اینکه هم‌اکنون 26 دانشجوی گنابادی در دوره‌های مختلف رشته پزشکی عمومی این دانشگاه مشغول تحصیل هستند، اظهار امیدواری کرد که این دانشجویان بومی پس از فراغت از تحصیل در شهرستان مشغول ارائه خدمت به همشهریان شوند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد ادامه داد: 35 نفر از 230 دانشجوی دوره پزشکی، تعهد خدمت بومی استان به دانشگاه هستند که باید سه برابر دوره تحصیلی خود را در مراکز جامع سلامت دانشگاه ارائه خدمت کنند که کمک خوبی به ارتقاء سلامت در این منطقه خواهد بود.
دکتر احمدی در ابتدای سخنان خود ضمن تبریک ایام دهه ولایت و امامت و میلاد امام موسی کاظم(ع)، به تشریح تاریخچه مختصری از دانشگاه علوم پزشکی گناباد پرداخت و گفت: این دانشگاه با قدمت بیش از سی سال، حدود 1600 دانشجو در 25 کدرشته در مقاطع دکتری پژوهش محور، دکتری عمومی، کارشناسی ارشد، کارشناسی و کاردانی دارد.
دکتر احمدی در پایان ضمن قدردانی از حضور مهندس رشیدیان استاندار محترم خراسان رضوی، از اساتید مدعو، اعضای هیئت علمی، معاونین آموزشی دانشگاه، روسا، معاونین و کارکنان دانشکده پزشکی در طی این دوره هفت ساله، دانشگاه‌های علوم پزشکی مشهد و بیرجند و دانشجویان دانشکده پزشکی تشکر و اظهار امیدواری کرد که اولین دوره پزشکان عمومی دانش‌آموخته شده از این دانشگاه تا آخرین نفس به سوگند پزشکی خود پایبند باشند.